2777
2789
عنوان

بگین شما هم وقتی پریود میشین رد می دین

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست
😭😭 کاش وقتی تایم pmsیکی گوشی ازم بگیره

😂😂وهمچنین من البتع من مجردم اذیتم کلا

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کاش منم قاطی میکردم دعوا میکردم این دفعه ک.......خبللللللللل شده بودم انگار مست کرده باشم

واااای خدا نکشتت از خنده همینجا غشششش کردم مخصوصا اونجا ک گفتین به نوبه ی خودم تشکر میکنم😂😂😂😂😂

من یه پا گنگستر میشم توpms.این لوس بازیا ندارم🫥

منم نمی‌دونم این دفعه. چم بود مهمون سر زده منو خیلی عصبی می‌کنه ای دفعه مهمون سرزده اومد پا شدم یه عالمه پذیرایی اهر سر ماشین مون دادم رفت جایی کار داشت اصلا خودم خودمو نمی‌شناختم به نماینده کلاس پسره میگم ممنون بابت زحماتت😂😂

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

واااای خدا نکشتت از خنده همینجا غشششش کردم مخصوصا اونجا ک گفتین به نوبه ی خودم تشکر میکنم😂😂😂😂😂

خدا منو بکشه انگار ریس جمهور اومده دارم ازش قدر دانی میکنم مططططمئنم الان سوژه شدم 

دوران pmsاز دوران پریودی هم بدتره😑درکت میکنم ولی خیلی بامزه تعریف کردی😆😆

😭🥲منم تا پریود میشم چشمم باز میشه میبینم به به گند زدم پشت گند