2777
2789
آقا من دورم پره😂تنها مشکلشون که اگه برون گرا باشن اذیتشون میکنه یکم تنهاییه وگرنه همه چیشون خوبهخود ...

همین تنهایی مشکل خیلی بزرگی هست

عمق زندگی آدما خبر ندارید

منم هر جا میرم فکر می کنن خوشبختم جایی جار نزدم از روزی که رو تخت بیمارستان تنها بودم و خواهرشوهرم با ۲۰۰ تا منت اومد بالا سرم بگم

مسئولیت پدر و مادر پیر که میگی اون پدر و مادر به خاطر تک بودن بچشون یه ذره سرمایه دارن که پرستار بگی ...

اول که پرستار مثل بچه رسیدگی نمی کنه و توقع دارن بچشون بالا سرشون باشه

دوم اونام بخاطر تک بچه بودن در همون حد تلاش و کار کردن و سرمایه ندارن برای پرستار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین تنهایی مشکل خیلی بزرگی هستعمق زندگی آدما خبر نداریدمنم هر جا میرم فکر می کنن خوشبختم جایی جار ن ...

دوست من الان خودش زایمان کرد حتی منم نرفتم پیشش

پرستار گرفت خیلی هم راضی بود . اینم کل زندگیشو میدونم راستش همه حرفاش حقیقته و چیزی نیست ازش که ندونم

اون مواردی هم که گفتی خیلی استثنا هست اخه چند درصد افراد تو اوج پیری پدرمادر حامله میشن مگه

کاربری مال ۲ نفره🦥
پدر و مادر پیر و بارداری و مریضیای اونا برای همه اتفاق نمیفته اگه پدر و مادر تو جوونی بچه دار شده با ...

دقیقا منم روز عروسیم با اینکه هم خواهر دارم هم برادر فقط مامانم باهام بود

کاربری مال ۲ نفره🦥
دوست من الان خودش زایمان کرد حتی منم نرفتم پیششپرستار گرفت خیلی هم راضی بود . اینم کل زندگیشو میدونم ...

والا من پدر و مادرم زیر ۶۰ بودن ولی دقیقا زمانی که هر دو مریض بودن من باردار بودم

اونا تو خونه تنها

منم تو بیمارستان زمان زایمانم بود

خاله ها و عموها اگر نبودن خیلی سخت میشد

حالا حساب کن اگر پدر و مادرمم تک فرزند بودن دیگه کی بود بهشون سر بزنه؟

بیا خودمون را گول نزنیم

به نظرم هر کی واقعا پولداره و در ثانیه هر چی دلش بخواد می‌تونه بخره ایرادی نداره هر چندتا بچه بخواد بیاره ولی کسایی که به زور خرج خودشونو میرسونن یه دونه هم میارن ظلم به اون بچه اس چه برسه چندتا من خودم یدونه دارم برای همینم احساس گناه میکنم که به این دنیا آوردمش با اینکه هر چی خواسته تا جای ممکن سعی کردم فراهم کنم براش ولی هرگز یه بچه دیگه نمیارم که رفاه بچم باهاش تقسیم بشه 

والا من پدر و مادرم زیر ۶۰ بودن ولی دقیقا زمانی که هر دو مریض بودن من باردار بودماونا تو خونه تنهامن ...

والا خودمو گول نمیزنم شرایطشون رو دیدم ولی این موردی که شما گفتی واقعا استثنا بود

تو کل دنیا هم یارو اصلا نمیدونه خالش کیه عموش کیه

۱۰۰ سالی یه بار میبینتشون حالا ایران یکم قبلا صمیمی تر بودن

تو نسل جدید اصلا به درد نمیخورن

حالا هر کس نظر خودشو داره دیگه

کاربری مال ۲ نفره🦥
پدر و مادر پیر و بارداری و مریضیای اونا برای همه اتفاق نمیفته اگه پدر و مادر تو جوونی بچه دار شده با ...

خواهرات بالاخره هم بازی بودن باهات

بالاخره تو مشکلات خانوادگی تنها نبودی

بالاخره غیر از خودت کسی هست که به والدینت سر بزنه

هر اتفاقی رخ بده تنها نیستی

بله ممکن یه وقتایی نتونین کنار هم باشین ولی بالاخره فریادرس هم هستین

دقیقا منم روز عروسیم با اینکه هم خواهر دارم هم برادر فقط مامانم باهام بود

من روز عروسیم مامانمم پیشم نبود خاله شوهرم بود اونم نبودش بهتر بود تا بودنش کلا خیلیا خواهر و برادر دارن ولی اصلا تو روزای سخت به کارشون نمیان بعضیا خواهر برادر ندارن ولی همسرشون دوستشون فامیلاشون جای اونا رو پر میکنن مهم اینه آدمای دلسوز دورمون داشته باشیم نسبتشون مهم نیست