2777
2789

ببینید 5 ماهه بینی عمل کردم این دکتره از من پرسیده بود چه فرمی میخوای گفتم نیمه فانتزی. البته من فانتزی میخواستم ولی خودش گف ما یا نیمه فانتزی عمل می‌کنیم یا طبیعی دیگه خلاصه گذشت و این حرفا بینیمم عالی بود نگید عکس بده هیچ مشکل نداشت فقط خواستم قشنگ بشه هیچ دست به پره هامم نزده. زنجان عمل کردم بعدش اصلا بینیم تغییر نکرده طبیعی طبیعی همونه که هست و مشکلش اینجاس که بینیم کاملا کج شده و حتی خودشم گفت 40 درصد کجی باقی مونده و من الان دست میزنم یک طرف بینیم کلا قوز هست خوب نتراشیده با سوهان کشی هم مطمئنم رفع نمیشه چون خیلی بیشتر از این حرفاس بعد اصلا حالتی نداره فرمش رو اصلا دوست ندارم. کلا استخوان اضافی چند جا مونده خوب نتراشیده کجش هم کرده و اصلا نیمه فانتزی در نیاورده یعنی حتی طبیعی هم در نیاورده چون پر از استخوان های نتراشیده و کج و... من عاشق قوس هستم قطعا باید ترمیم کنم. به نظرتون اصلا امکانش هست ترمیم کنم فانتزی بشه!؟ و اینکه برم سرش؟ اون سری رفتم مطب داد زد سرم بیرونم کرد ولی اون بار من اصلا بی احترامی نکرده بودم. قطعا هم نمیخوام دیگه خودش ترمیمم کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دماغ طبیعی و بدون مشکل و بدون ایراد چه ایرادی داره که حاضرید برید زیر تیغ جراحی؟ 

کاش هزینه جراحی های زیبایی رو. صرف مشاوره کنید تا اعتماد بنفس تون بالا بره و خودتون رو بیشتر دوست داشته باشید. 

متاسفم برای خودم. بینی ای که مشکلی نداشت الان هم کج شده هم قوز دار...

مگه بری پزسک قانونی و صنف شکایت کنی شاید کاری کردن       خودش که اصلا گردن نمی گیره بعدم مثلا پولتو بده به چه درد می خوره 

بیرونت کرده یه بار با دعواااااااااااا اوه اینبار اگه این اتفاق افتاد زنگ بزن پلیس خودتو بزن به غش و ...

هلم داد. خیلی بد هل داشت. چاق هم هست نسبتا خیلی زور داره منم لاغر و ریزه ام. جوری هل داد کم مونده بود بخورم زمین. استخوان بینیمم انقد با حرص فشار داد صدای استخوان هاش میومد.. 

من تا حالا عمل زیبایی نکردم نمی‌دونم روالش چطوره ؛نمیتونی شکایت کنی؟

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

وقتی میگی بینیت عالی بوده چرا برودیش زیر جراحی اخه!!!

یه دکترعمل بینی میگفت اینایی ک دماغشون مشکلی نداره الکی میان دماغشون دکترا دستکاری میکنن  خراب میشه بینیشون اخه هیچ عیبی نیستک درستش کنن و فقط دستکاری میکنن.

لایک نکن خیرشو ببینی