2777
2789

خیلی از اطرافیان م الکی میگن فلان کارو میکنیم(دعوتت میکنیم،هدیه میخریم،میایم خونتون و...)و عملم نمیکنن

ولی من عمرا نمیتونم الکی حرف بزنم یا نمیگم یا بگم قطعا عمل میکنم هر جور شده

نظرتون 🤔

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الکی قول نمی‌دم به کسی اگرم قول بدم حتما عمل میکنم اونایی که منو میشناسند اعتماد کامل دارن به من

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

تعارفه

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید
حرصت نمیگیره بقیه وعده الکی بدن بت

اوایل چرا ولی الان دیگه می‌دونم این یه وعده نیس یه تعارفه. جدی نمی‌گیرم حرصم نمی‌خورم ولشون کن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

ما تحت فشار شدید بودیم خواهرشوهرم اومدگفت چک هایی که هردوماه یکباردارید ومبلغش ۱۹۰۰هست رو من میدم(وظیفه ای نداره ولی ادمو مطمئن کردن خوب نیست)موعد چک رسیده بود ومامطمئن ازاینکه ریخته به حساب ساعت هشت زنگ زدن آقای فلانی چک داریم برگشت میزنیم ماهم هیچی پول نداشتیم عیدی های دختر شش سالمو قرض گرفتیم دادیم،جالبه پدرش بادی به غبغب انداخت واومد گفت دخترم چکهای شمارو پاس کرده گفتم دخترت بیخود کرده ماخودمون داریم پاس میکنیم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
دروغ و خر فرض کردنهتعارف اینه ک طرف تا دم در برای کاری میاد میگیم بیا داخل

داری سخت میگیری 

بعدشم ماها که تو ایران بزرگ شدی طبیعیه برامون از بچگی شنیدیم 

شما چرا عادی نشده😁؟

﴿💍🤍﴾...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بیشتر ببینید