2777
2789
عنوان

قبول دارین خوشگل که باشی سه هیچ از بقیه جلویی❓

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیگم که فقط خوشگلی مهمه و خوشگل باشی موفقی میگم یه آپشن خیلی مهمیه وگرنه تحصیلات و نجابت هم در کنار ...

مثلا یه چندتا استاد متاهل یا چند تا هم دانشگاهی علاف بیکار بهت توجه کنن چی میشه؟ فقط در حد دید زدن و لاس زدن بهت توجه دارن اونم درصورتی که خوشگل باز و اوپنی باشی خوشگل نجیب باشی بهت محل نمیدن. فقط می‌خوان نگاه دختر خوشگلی کنن باهاش لاسی بزنن تهش میرن بغل زناشون میخوابن. پولی توشه؟ چی توشع؟ توجه چندتا مرد هیز بی خود

نمیگم که فقط خوشگلی مهمه و خوشگل باشی موفقی میگم یه آپشن خیلی مهمیه وگرنه تحصیلات و نجابت هم در کنار ...

اسی نمیخوام زیباییتو بکوبم 

بله یه نکته مثبت نسبت به افراد معمولی داری وخداروبسیار شاکر باش که حداقل اعتماد بنفست بالاس ولی متوجه باش غرور نگیرتت

درسته من دوتا دختر عمه دارم یکیش خوشکل اون یکی معمولی باور کن بهترین خاستگارها برا اولی میاد بیشترین توجه خانواده و فامیل و دوستان برا اولی هست کادوهای تولد بهترین هارو براش انتخاب میکنن درحالی ک دومیه رو ادم حساب نمیکنن  صدبرابر از اون خوش اخلاق تر و مهربون تر و باادب تر و درس خون