2777
2789
عنوان

کیا بچشون لجبازه خانما

45 بازدید | 7 پست

سلام من یه پسر دارم که دوسال و هفت ماهشه هنوز حرف نمیزنه فقط چندتا کلمه میگه خیلی لجبازه و قتی جایی میبرمش جیغ و گریه که بریم نمیدونم چیکار کنم ولی خوب توی خونه خوبه و ارومه ؟؟

سن لجبازیه فقط باید مدارا کنی

دختر منم ۲سال و سه ماهشه تازگیا یه سری کارا میکنه و فقط تلاش میکنم به لجبازی نیفته

سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بیشتر ببینید

پوف یکی هم پیدا شد همدرد من باشع

پسر منم اینجوریع دیونم کرده دیگه با گریه کار خودشو پیش می‌بره

یا خدای نکرده بگم ی کاری رو نکن عکس شو انجام میده دیونم کرده دیگع

واسه کسی بخند ک واسه خندیدنت تلاش می‌کنه ✨️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شاید خانواده شلوغی نیستین و زیاد بیرون نمیبریش واسه همین وقتی میره جایه جدید واکنش نشون میده

فقط 22 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
شاید خانواده شلوغی نیستین و زیاد بیرون نمیبریش واسه همین وقتی میره جایه جدید واکنش نشون میده

والا من خودم ارومم باباشم که کلا سایلنت ولی میبریم میگردونیمش با همسن و سالاش هم بازی میکنه ولی یدفه رفتارش عوض میشه

پوف یکی هم پیدا شد همدرد من باشعپسر منم اینجوریع دیونم کرده دیگه با گریه کار خودشو پیش می‌برهیا خدای ...

وای اره دقیقا میگه همون لحظه هر چی خواستم باید انجام بشه وگرنه جیغ و داد

والا من خودم ارومم باباشم که کلا سایلنت ولی میبریم میگردونیمش با همسن و سالاش هم بازی میکنه ولی یدفه ...

چون هم سن و سالاش حرف میزنن اون نمیتونه حرف بزنه و درخواستش رو به دوستاش برسونه کلافه میشه و بی قراری میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
وای اره دقیقا میگه همون لحظه هر چی خواستم باید انجام بشه وگرنه جیغ و داد

به هیچ وجه تن به همه درخواستاش ندیدن حتا اگر همه روز رو جیغ بزنه و گریه کنه چون تن دادین سری بعدی بیشتر گریه میکنه تا به خواستش برسه الان بچه س نتونین کنترلش کنین بزرگتر بشه که دیگه اصلا حرفشو نزنین که کامل میشه رئیس خونه و حرف حرف اون باید باشه و باید به خواسته معقول و نامعقولش تن بدین مثلا ده دفعه واسه چیزی گریه کرده و دید شما رو حرفتون میمونین و در اختیارش نمیذارین دیگه بار یازدهم متوجه میشه گریه کردن و کولی بازی فایده نداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40