2777
2789

سبک و خوشمزه...الویه و فلافل درست کن‌ . خیلی خانم ها برای مهمانی هاشون ازمون فلافل کیلویی و الویه کیلویی میخرن‌ .بصرفه و خوشمزه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلمه و ته چین تک نفره همیشه برای من اپشن خوبی بوده 

یه چیز خیلی خوبی هم که تازه یاد گرفتم وقتی مهمون مهمی دارم چون یکم وقتم محدوده و وقت تزیین غذا رو ندارم از گل خوراکی استفاده میکنم خیلی شیک میشه

من دیروز کیلویی 220 گرفتم

من شنیدم شده ۲۴۰

ما شهریورا میریم محمود آباد و خیلی ارزان میاریم فقط ناهارا برنج میخوریم که دو نفرمون میشه ماهی پنج کیلو و سالی ۶ کیسه بسمونه که ۱۰ کیسه میاریم یه وقت مهمونی چیزی کم نیاریم 

یه اقای صفری هم بنک داره اونجا باهاش دوست شدیم یه وقت نریمو زنگم بزنیم میفرسته پارسال ده کیسه داد ۱۲ تومن 

برنج هر چی کهنه بشه خشک تر میشه ابش تبخیر میشه و آب زیاد میبره وقت پخت

هر چی آبش بیشتر بشه ری بیشتر میکنه و زیادتر میشه

بنشنم میریم کرمونشاه میاریم

خیلی به صرفه تره

من از عموم میارم بابل

نوش جونت چه خوب که فامیل داری 

برنج صدری دمسیاه خیلی عالیه

ما فامیل نداریم همونجوری هی بردیم دوست شدیم زیاد بیار که نصفه سال تموم نکنی هر چی الان پول نگهداری ضرره😁 بعدا باید ده برابر بخره ادم

مایع فلافل کیلویی بگیر با یه کیلو هم کالباس با خیار شور و گوجه یکمم سبزی....میوه هم هندوانه و سیب...با تخمه یا خودت پفیلا درست کنی 

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست

بابا فلافل چیه 

باید ده ساعت سرخشون کنه پای گاز باشه

هزینشم میشه در حد غذای عادی

تازه بعضیا هم اذیت میشن با خوردن فلافل

💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚