2777
2789

الان فقط ۲۳ دقیقه شوهرم فحشم داد و دعوا کرد و صداشو ضبط کردم! اونم هرچی میگم چکار کردم نمیگه میگه خودت میدونی! از اولم همین بود در هفته حتما دوبار قهر میکرد بی دلیل و میگفت خودت میدونی چیکار کردی درحالی که هیچکاری نکردم! دیوونست . خودشیفتس

ازونطرف مامانم سرطان داره اونم لجبازی میکنه تاپیکای قبلم هست

من فقط دلم ی زندگی عادی میخاست همیییییین!

چیزی که خیلیا دارن برا من آرزوی محاله.

😭😭😭😭

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز یه زمان دیگه زندگیت عادی میشه همه ی ناراحتی ها تموم میشه ولی دیگه این زندگی عادی و شرایط عالی و زندگی ایده آل به هیچ دردت نمیخوره و خوشحالت نمیکنه چون به وقتش نبوده...کاش همه ی سختی ها و رنج ها وجود نداشت.

چرا عزیزم

اگه برا دادگاه و اینا ظبط کرده باشه خب بدرد نمیخوره

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

اعتبار نداره؟فقط باید فیلم باشه؟

نه اعتبار نداره. اره

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

یه باراینستادیدم میگن مردایی که اینجورین زناشونو دستکاری روانی میکنن خودزنها هم نمیفهمن ،همش ایرادمیگیرن گیرمیدن یه کاری بخوان انجام بدی براشون ولی همیشه ناراضین،ولی متاسفانه راهکار نداد

تجربه خودموبهت میگم الان ناراحتی ازفضایی که هستی خارج شو انرژیت عوض بشه. ۲،مغزمازنایجوریه دیرحرفایادمون میره تاچندروزدرگیرشیم سعی کن مغزتومنحرف کنی گول بزنی که بهش فک نکنی،۳،البته ببخشیدجواب ابلهان خاموشیست آروم باش بگوباشه۴من خیلی بهش اعتقاد دارم بروزیردوش فقط بزارچنددقیقه آب بازباشه به خودت فک کن دست بکش روی موهات ونفس های عمیق بگوخدایا شکرت ببین چقدرخالی میشی 

نه اعتبار نداره. اره

فیلم قبوله؟کاش فیلم گرفته بودم! حالا سری بعد فیلم میگیرم چون این حرکتش هر هفته تکرار میشه

کلاس🤓آٓنلاین😍خصوصی🤩زبان انگلیسی🥰کودک و نوجوان🧑‍🏫سرعت و کیفیت یادگیری بالاتر از آموزشگاهای بیرون و قیمت بسیار مناسبتر🐱 برای اطلاعات بیشتر به آیدی زیر در تلگرام یا ایتا پیام بدین👇 e_light_academy

یه باراینستادیدم میگن مردایی که اینجورین زناشونو دستکاری روانی میکنن خودزنها هم نمیفهمن ،همش ایرادمی ...

اره خب شخصیت خودشیفته همینه کارش.من میخاستم جدا شم که مامانم سرطان گرفت

فیلم قبوله؟کاش فیلم گرفته بودم! حالا سری بعد فیلم میگیرم چون این حرکتش هر هفته تکرار میشه

اره براساس تجربم میگما دادگاه صدا رو قبول نمیکنه