2777
2789
یه سوال بپرسم؟ مگه نهایی و کنکور همشون از کتاب نیستن (منظورم اینه از درسای دوازدهمن دیگه)پس چرا جدا ...

با راه حل های تشریحی صد سال طول میکشه بتونی یه تست بزنی 

به راه حل تستی هم تو امتحان نهایی نمره نمیدن

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

من اینطوری ام که درسای مدرسم رو میخونم، بعد وقت شد تست میزنمولی خوندنم حفظیه، جوری که از خودم سوال م ...

نه اوکیه تو باید کتابات بخونی و آزمون ها نمونه بزنی همین کافیه کنکور با این آزمونا متفاوته نترس

لعنت بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و خائن                             جانم فدای ایران و رهبرم                                                   چو ایران نباشد تن من مباد. بدین بوم و بر زنده یک تن مباد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من فوضولی میکنم شما نهمی ؟ و بارداری؟

نهههه یا خدا 😂😱

این تاریخ یه چیز دیگه ست، تیکر گذاشتم یادم بمونهههه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید
نهههه یا خدا 😂😱این تاریخ یه چیز دیگه ست، تیکر گذاشتم یادم بمونهههه

اهاااا یه ثانیه برگام ریختتت گفتم یا خدا نهمی و حامله بودن 

یه حرفی و خواهرانه میگم بهت عزیزم وارد دبیرستان شدی با کسایی دوست شو که هدف دارن و فقط دنبال خوش گذرونی و اینا نیستن و از همون سال دهم آهسته آهسته کنکوری بخون و نگو دوازدهم جدی میخونم قبول میشم

زیست داره حالم ب هم میخوره انقد خوندم 

شیمی رو ۵ دور خوندم 

فیزیک ریاضی فقط فرمول بعد از ۱۲ اردیبهشت میخام نمونه سوال حل کنم 

زبان و ادبیات و دینی و عربی ام ی دور خوندم کتابو 

همین

اهاااا یه ثانیه برگام ریختتت گفتم یا خدا نهمی و حامله بودن یه حرفی و خواهرانه میگم بهت عزیزم وارد دب ...

😂😂😂

اتفاقا برا منم خیلی مهمه

واقعا دور دوست و رفیق رو خط کشیدم... با هیچکس صمیمی نمیشم چون تهش هیچی نیست، دوست میشمااا اما صمیمی نه... و واقعا میخوام از دهم بخونم... بتونم نمونه امسال قبول شم خیلی خوب میشه، کاش بشه.... 

مرسی که گفتین 💗🥲🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💎فُطرُس، یکی از فرشتگان حامل عرش در انجام وظیفه‌اش سُستی کرد، بال‌هایش شکسته و به جزیره‌ای در زمین تبعید شد. 👀 وی ۷۰۰ سال به عبادت خدا مشغول بود تا امام حسین(ع) به دنیا آمد. 🌿 جبرئیل با هفتاد هزار فرشته جهت تبریک این میلاد به زمین نازل شدند، وقتی از کنار فطرس گذشتند، او از علت نزولِ آنان جویا شد و از آنان خواست تا وی را با خود ببرند. 😔 جبرئیل نزد پیامبر (ص) برای وی میانجیگری کرد. با پیشنهاد پیامبر(ص)، فُطرُس خود را به قنداقه امام حسین(ع) مالید و خداوند بال‌هایش را بهبود بخشیده و او را به جایگاه اولیه‌اش بازگرداند. 🥹 فُطرُس پس از بهبودی و عروج به آسمان، به رسول خدا خبر از شهادت فرزندش حسین داده و می‌گوید به جبرانِ این شفاعت، زیارتِ هر زائر و سلام و صلوات هر سلام دهنده‌ای را به امام حسین(ع) برساند.❤️

بیشتر ببینید
خوندنش فرق داره مگه؟من الان نهمم برا نمونه باید یه جور دیگه تستی بخونم؟ 😐🤦🏻‍♀️

کنکور از مباحث سال دهم تا دوازدهمه

ولی نهایی فقط12

کنکور درسای تخصصی مثل شیمی زیست و.. ایناس ولی نهایی همه درسا

کنکور تستی و سخت تره

نهایی اسون تر و تشریحیه

برا نمونه اره باید تست بزنی در س کتابتو بخون بعد تست بزن .. اگر کتاب تست نداری نمونه سوال دانلود کن 

#فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

بیشتر ببینید
😂😂😂اتفاقا برا منم خیلی مهمهواقعا دور دوست و رفیق رو خط کشیدم... با هیچکس صمیمی نمیشم چون تهش هیچی ...

منم خودم نمونه درس میخونم خیلی تفاوت خاصی نداره با مدارس دیگه جو درسی و رقابتی بچه ها بیشتره ولی اینطوری نیس که هرکی بره نمونه دولتی صددرصد کنکور و یه جای خوب قبوله تو راه کنکور تماممممش به خودت بستگی داره 

منم خودم نمونه درس میخونم خیلی تفاوت خاصی نداره با مدارس دیگه جو درسی و رقابتی بچه ها بیشتره ولی این ...

خوشبحالت واقعا، خیلی خیلی موفق باشی ... 🥹🤍🌱

کاش منم قبول شم حداقل بخاطر حرفای بقیه ... 

انقدر که مامان بابام بخاطر همین یه مورد روم فشار گذاشتن دیگه واقعا موندم کنکور رو باید چیکار کنم 🤦🏻‍♀️💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
خوشبحالت واقعا، خیلی خیلی موفق باشی ... 🥹🤍🌱کاش منم قبول شم حداقل بخاطر حرفای بقیه ... انقدر که ما ...

عزیزم نگران نباش واقعا استرس داشته باشی بدترررررره 

من یادمه روز آزمون نمونه با دوستام انقد گفتیم و خندیدیم که کل حوزه داشتن به حرفای ما میخندیدن 

دعا کن عزیزم من امسال قبول بشم کنکور 🥲