2777
2789

یه سوال بپرسم؟ 

مگه نهایی و کنکور همشون از کتاب نیستن (منظورم اینه از درسای دوازدهمن دیگه)

پس چرا جدا میخونین؟ 

یعنی برا کنکور جدا نهایی جدا؟ 

چطوریه قضیه؟

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقِ عراقیم🦋همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کنکورو تستی میخونن نهایی رو تشریحی

خوندنش فرق داره مگه؟

من الان نهمم برا نمونه باید یه جور دیگه تستی بخونم؟ 😐🤦🏻‍♀️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عشقِ عراقیم🦋همه ایل و تبار من، فدای حضرتِ حیدر 💛 ‌گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی •• صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی 🦕   میشه برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات مهمونم کنید؟🌱

بیشتر ببینید
تشریحی نوشتن فرق داره با تستی

نمیدونستم نوع خوندنش فرق میکنه ... 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
آره دیگه

من اینطوری ام که درسای مدرسم رو میخونم، بعد وقت شد تست میزنم

ولی خوندنم حفظیه، جوری که از خودم سوال میپرسم جواب میدم... 

طور دیگه نخوندم وای🥲💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید