اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان ، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان ، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا ناراحت شدی؟یه ده کیلو وزن بگیر اینقد رو وزنت حس ناکافی بودن نداشته باشی
نه والا ناراحته چی من خیلیم راضیم هرچی بخوام میخورم چاق هم نمیشم حس ناکافی بودنم ندارم😂