2777
2789
عنوان

آیا بنده با این قد و وزن بغلی محسوب میشم❓😂

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی من هیکلی ام قدم ۱۶۸ و وزنم ۶۹ البته پایین تنم خوبه

هیکلی و نمیدونم ولی بغلی نیستی

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان ، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن   آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚  

بیشتر ببینید
پسر با ۱۸۷ قد بلنده بنظرتون

اره

اگر کاربر hero888 قرار شد در ازای انجام کاری پول بگیره ازتون فقط نی نی یار رو تگ کنید.بیشتر از این نمیتونم توضیح بدم دستم بستس. همچنین کاربرای: elhamkk و anitasadr و آیسان ، و افراد فمینیست و مذهبی به هیچ وجه داخل تاپیکام شرکت نکنن و توی تاپیکای دیگه هم روم ریپلای نزنن   آخر بدمد صبح امید از شب من🌱 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚  

بیشتر ببینید

و منی ک با قد ۱۶۰ و وزن ۵۰ فکر میکردم بغلیم ناامیدم کردین😅🤦‍♀️

ولی تو عکسام با همسرم انگار هستم ک😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

و منی ک با قد ۱۶۰ و وزن ۵۰ فکر میکردم بغلیم ناامیدم کردین😅🤦‍♀️ولی تو عکسام با همسرم انگار هستم ک😁

چه جالب شما فیلر تزریق کردین آخه یا این قد پ وزن صورتتون دیدم پره 

@pcoslaghsri لینک گروه لاغری و تنبلی تخمدان خواستین عضو بشین باهم لاغر کنیم