2777
2789
عنوان

بچه ها کسی راجب باطل کردن طلسم با مدفوع سگ چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 49 پست
سراغ اعمالی که سندیت ندارن نرید عزیزموگرنه این همه عالم، میگفتن انجام بدید

طرف نتیجه گرفته نمیاد به حرف توعه حسود که کلا هیچی نمیدونه گوش بدع ایناام قرآنه چیز عجیب غریبی نیست نمیفهمی بفهم

میشه برام یدونه صلوات بفرستی اگراینو دیدی

حالا تو چ گیری داری که این نماز کجاس هیچ پیشنهاد مربوط و مناسبی هم ک نداری فقط داری حرف بیخودتو هی ب ...

خانم محترم درست حرف بزنید به جای عصبانی شدن، من محترمانه حرف زدم

این عکسی که فرستادید اصلا نمازی که شما میگید نیست!

پیشنهاد درست رو هم دین داده. اتفاقا تاپیکشم میزنم که خانمها بدونن حرفهای این سایتهایی که چنین نمازهای من دراوردی معرفی میکنن هیچ سندیتی نداره.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزيزم افرادي كه حتي به خودشون زحمت نميدن مفاتيح رو ببينن و بعد نظر اشتباهشونو جار بزنن توجه نكنيا اح ...

این نماز، کجاش اون نمازیه که میگید؟!

نمیبینید دعای بعد از نماز کلا متفاوته؟ که البته عکسشو ناقص فرستادید ادامش تو صفحه بعد هست.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بیشتر ببینید
عزيزم افرادي كه حتي به خودشون زحمت نميدن مفاتيح رو ببينن و بعد نظر اشتباهشونو جار بزنن توجه نكنيا اح ...

دم از دین میزنید، اونوقت به کسی که حقیقت رو میگه و جواب منطقی براش پیدا نمیکنید میگید ساحر؟ پناه بر خدا

بیشتر ببینید
طرف نتیجه گرفته نمیاد به حرف توعه حسود که کلا هیچی نمیدونه گوش بدع ایناام قرآنه چیز عجیب غریبی نیست ...

کجای قرآن اینها هست؟ بگید همه بدونیم دیگه

امثال آیت الله بهجت ره با اون علم و معرفت، همچین نمازهای من دراوردی یاد ندادند به مردم، و تماما دستورات دین رو گفتند. اونوقت فلان سایتی که هیچ عالم و اهل علمی تاییدش نمیکنه شد سند؟!

مواظب زبونتون باشید با این همه تهمت و اهانتی که کردید. خدا رو بنده هاش خیلی غیرت داره، خیلی☺️

بیشتر ببینید