2777
2789
عنوان

حس عقب موندگی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 23 پست
همین که این زنا یاد بگیرن که دختری که با دوست پسرش می‌خوابه خراب نیست و شعور یه فمینیستم رو داشته با ...

الان این بحث چه ربطی با صحبت شما داشت !

پس لابد اونی که با شوهرش می‌خوابه خراب تشریف داره! نمردیم و معنی خراب هم فهمیدیم....

طرف داره بحث تحصیلی و کاری میگه 

این چی میزنه ای خدا....

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که این زنا یاد بگیرن که دختری که با دوست پسرش می‌خوابه خراب نیست و شعور یه فمینیستم رو داشته با ...

واو اون که کارش ازخراب گذشته اصلا خراب ازنظرشما چیه جناب😂😁

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
من از 17 سالگی درامد داشتم الانم دانشجو فرهنگیانم چرا فکر میکنی کسی که درامد داره توی دبیرستان درس ن ...

تو کدوم جمله گفتم کسی که در آمد داره تو دبیرستان درس نمیخونه؟؟؟؟؟؟!!!!!

من چنین چیزی نگفتم

یبار دیگه برو جملمو بخون☺️

تو کدوم جمله گفتم کسی که در آمد داره تو دبیرستان درس نمیخونه؟؟؟؟؟؟!!!!!من چنین چیزی نگفتمیبار دیگه ب ...

اخه گفتین اون وقتی که شما برای درس خوندن تون گذاشتید اون نفر نزاشته !!

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

همه چی پوله تو این دوره ای که زندگی می‌کنیم الان من دانشجوی دانشگاه دولتی هستم شهر خودم میرم داشنگاه ...

خوب چند درصد خودشون خریدن؟!

منم زمان دانشجویی خیلی از همکلاسی‌هام و هم دانشکده‌ای هام ازم بالاتر بودن از لحاظ مالی 

اما خبر داشتم که پول باباجون بود، نه خودشون 

تک و توک خودشون درآمد داشتن که اونم اونقدری چشمگیر نبود که بخواد حس مقایسه آدم رو تحریک کنه

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

اخه گفتین اون وقتی که شما برای درس خوندن تون گذاشتید اون نفر نزاشته !!

خب اره چه ریطی داشت به درس نخوندن!؟

ایشون تمام وقتشو گذاشته رو درس

اون نفری که درامد داره یه بخشی از وقتشو گذاشته برای کار و یه بخشیش برای درس

من نگفتم فرد دوم کلا وقتی برای درس نذاشته

خب اره چه ریطی داشت به درس نخوندن!؟ایشون تمام وقتشو گذاشته رو درساون نفری که درامد داره یه بخشی از و ...

من فکر کردم منظورتون این نبود🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍Beladi mani🌱💍

خوب چند درصد خودشون خریدن؟!منم زمان دانشجویی خیلی از همکلاسی‌هام و هم دانشکده‌ای هام ازم بالاتر بودن ...

شاید ۵درصد 

الان منی که بابا پولدار ندارم و پدرم هم ماشینشو دستم نمیده باید زودتر برم دنبال درامد