2777
2789

بچه ها همسرم مرد بدی نیست    ولی به شدتتتتت   شخصیتشو دوست ندارم    مرد بی نهایت شوخ     بی کلاس  الان تپل شده خیییلی زیاد من از مرد چاق متنفرم هرکاری میکنم لاغر نمیشه  اصل اینه خودش همشو نداره  بی اهمیت  به عواطف من یعنی موقع دعوا من یک صفحه پیام میدم حتی جواب منو نمیده      اما اصل مشکلم باهش   دکتر به من گفت حتما همسرت ضعف اسپرم داره  من تازگی سقط کردم  ولی بگی ذره ای اهمیت میده به بچه داشتن نمیده   خودمو میکشم تغذیه شو بهتر کنم  یعنی اصلا نمیبینمش خب خیلی همش سرکاره      فقط تنها خوبیش اینه خسیس نیس  خیییلی صبوری خصوصا تو دعوا اصلا حرف بد نمیزنه یا داد نمیزنه  اهل نمازه اونم نه اول وقت واینچیزا نه آخرآخرش میخونه   خسته م ازش  اگه بچه ای قرار باشه نداشته باشم مایل به ادامه نیستم  چیکارکنم    پدرمادرمم خیلی دوسش دارن  من دیگه ندارم    چی کار کنم   همه هم همش میگن تقصیر توئه  چون تو زبونت درازه پس همه چی تقصیر توئه به قرررآن کفریم میکنه که عصبانی میشم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فك كن اگه اين نقص ها درتوبود شوهرت بايد طلاقت ميداد؟؟؟

انقدررر بی اهمیت   آره به خدا 

پریشب  دیر اومده دنبالم خوابم برده بود خونه مامانم گفت بمون همونجا دیگه نیمد دنبالم     حالا من اینکارو کنم   زن بدی نیستم تو دید عموم ؟؟ 

تو خوشی زده زیر دلت گلم

خیییلی خصوصا بعدسقطم   و تواوضاع احوال سقطم انقدر شادم نمیدونم چی کار بکنم خواهر 

چی بگم که یک پوسته ای از  زندگیمو  تونستم بگم 

به خدا مرد بیخیال و بی اهمیت  شاید از دید بقیه عالیه ولی پیرت میکنه  پیر   من هنوزم سنی ندارم   ولی بیا ببین چه همههه موهای سرم سفیده 

خیییلی خصوصا بعدسقطم و تواوضاع احوال سقطم انقدر شادم نمیدونم چی کار بکنم خواهر چی بگم که یک پوسته ...

نمیدونم چرا عمیقا درکت کردم

ی چیزی درون ما از حضور شوهرامون سیر شده 

که هیچکس متوجه نمیشه از چی زجر میکشیم

مامانی چطور دلت اومد تنهادخترتو بذاری وبری😔

هیچ زندگی صد در صد نیست ،فکر نکن بری ازدواج مجدد کنی اوضاع از الان بهتر میشه هر کس عیبی داره 

بشین با خودت کنار بیا چی میخوای ،باید هم رو بپذیرین 

قبل بچه دار شدن تصمیمت رو بگیر 

شوهرت عوض نمیشه باید بپذیرین هر دو تفاوتها و نیاز هم رو 

نمیدونم چرا عمیقا درکت کردمی چیزی درون ما از حضور شوهرامون سیر شده که هیچکس متوجه نمیشه از چی زجر می ...

من خییییلی عاشقانه دوستش داشتم همیشه   ۶ ساله شوهرمه   ۴ ساله چاق شده   ولی من دوسش داشتم  تا سال پیش   الانم دارم ولی  در عذابم از کنارش بودن   خیییلی بیخیاله     توهمه جی بیخیاله   در عذابممم به خداا 

خیلی مشورت کن. با مشاور صحبت کن. هرکسی تجربه و حس منحصر به فرد خودش رو داره. بالاخره باید تو این زندگی حالت خوب باشه، وقتی حالت خوب نباشه حالا با فرشته زندگی کنی چه فایده. ولی مشورت کن که بی گدار به آب نزنی. ی وقتایی ذهن ما دچار خطا میشه، مثلا مقایسه می‌کنیم یا هرچی. فقط مطمین شو نسبت به احساس و تصمیمت.