2777
2789
عزیزم میشه بگی بنظرت اون شبی که با پسر عموم دعوا کردیم منو مقصر دونست یا نه خودشو و عذاب وجدان گرفت ...

تورو مقصر دونست 

بعدش که فکر کرد یکم خودشو هم سرزنش کرد اما نه عذاب وجدان نگرفت 

عزیزم تمام حرفهای که من میزنم از باب سرگرمیه همیشه شاد باشید 🍀🍀🙏🏼🫂

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
بیشتر ببینید
تورو مقصر دونست بعدش که فکر کرد یکم خودشو هم سرزنش کرد اما نه عذاب وجدان نگرفت عزیزم تمام حرفهای که ...

دختر خاله م چرا همچین کاریو باهامون کرد از رفتارش پشیمون میشه یا نه ؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تورو مقصر دونست بعدش که فکر کرد یکم خودشو هم سرزنش کرد اما نه عذاب وجدان نگرفت عزیزم تمام حرفهای که ...

دختر خاله م چرا همچین کاریو باهامون کرد از رفتارش پشیمون میشه یا نه ؟؟؟

.دختر خاله م چرا همچین کاریو باهامون کرد از رفتارش پشیمون میشه یا نه ؟؟؟

عزیزم میشه بگی بنظرت اون شبی که با پسر عموم دعوا کردیم منو مقصر دونست یا نه خودشو و عذاب وجدان گرفت ...

تورو مقصر دونست 

بعدش که فکر کرد یکم خودشو هم سرزنش کرد اما نه عذاب وجدان نگرفت 

عزیزم تمام حرفهای که من میزنم از باب سرگرمیه همیشه شاد باشید 🍀🍀🙏🏼🫂

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
بیشتر ببینید

.دختر خاله م چرا همچین کاریو باهامون کرد از رفتارش پشیمون میشه یا نه ؟؟؟

تا یکسال دیگه کیس مناسبی سر راهت قرار میگیره به امید خدا توی انتخابت دقت کن ازدواج یک تصمیم برای کل ...

شلام خواهر چقدر درست گفتی مخصوصا مدی بودن را واقعا حس ششمت درسته  بنظرت من مهدیه ۲۶ سال تا ۲ سال دیگه عقد میشم یا خواستگار برام میاد؟

بهمن ماهی هستی ؟؟ می‌خوام حس خودمو بسنجم

عزیزم بنظرت من بازم ازدواج میکنم ؟ادم خوبی سراغم میاد ؟

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

خواهش میکنم ازتون منم بگید خیلی استرس دارم بابت امتحان ریاضی فردا نهم هستم و کشوری هستش به نظرتون سخته 

نمرم چند میشه لطفا با تمرکز بگید ممنون میشم یه نشونه هم ازم بگید مطمئن بشم سپاسگزارم 

میشه بگی محمد کار پیدا میکنه؟ کی؟

کی میتونیم عروسی کنیم؟

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه