2777
2789
عنوان

کسی هست شوهر ش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1102 بازدید | 63 پست
این باور اوناس ....من خودم به شخصه دوس ندارم

اوهوم یجوریه، من خودم چیز پنهونی از شوهرم ندارم رمز گوشی همم داریم ولی خب کلا نه من سر گوشی اون میرم نه اون سر گوشی من

فکر کن من با خواهرم کلی پشت سر خواهرشوهرام و مادرشوهرم چت کردیم بعد شوهرم ببینه به فنا میرم🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ؟ بهم امروز گفت بیا پیج هات رو پاک کن ، از پیج من استفاده کن 😐

اصلا نکن این کارو، هر شخصی حتی متاهل نیاز داره به حریم خصوصی برای افکار شخصی خودش. قرار نیست ادم همه چیزشو با شوهر یا زنش مشترک بشه چون ازدواج کرده، هر کسی افکار و علایق خودشو داره

اوهوم یجوریه، من خودم چیز پنهونی از شوهرم ندارم رمز گوشی همم داریم ولی خب کلا نه من سر گوشی اون میرم ...

اره خب اینکه میگیم حریم خصوصی خدای نکرده خیانت اینا نیس همین موضوعات خودمونه ....منم مثلن چتام با ابجیهامو اینا رو بخونه میگه نیگاش کن مثلن ۲۳ سالشه .....آدم باید بعصی جاها راحت باشه برا خودش ....من با آبجیم حرف میزنم یه چیز ناجور بگم میگه ای د ک س ت کش...خب اینو شوهرم ببینه خوب نیس 

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

من که ندارم اصلا و ایدا هم از فضاش خوشم نمیاد. همسرم میگه بنصب. مبگم حوصلش نیست 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عه چه خوب حالا چرا؟منم دلم میخواد بعد عقد از فضای مجازی خارج شم ولی یک سری کارهام مربوط به اینستاگرا ...

پیج جفتمون بالا بود و فعال بودیم.دوس داشتیم مشکلی پیش نیاد کسی پیام نده مزاحم بشه.این روزا هر خری میرسه یه دایرکت میده یه چرتی بگه همین چیزای کوجیک باعث بحث میشه واس همین.ما هم مجازیو بخاطر ارتباط با هم داشتیم وقتی ک ازدواج کردیم دیگه دلیلی نداشت چیزیو با غریبه ب اشتراک بزاریم‌.خدارو شکر ۳ ساله پاک کردیم نه ازمون کم شده نه مشکلی هست

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

شوهر من نمیذاره داشته باشم از وقتی دوس بودیم تا الانخط قرمزش برنامه مجازیهاما خودش گوشیشو میده بهم م ...

خط قرمزشه پس چرا خودش داره ؟

اگر خط قرمزه خوش هم نباید اینستا داشته باشه

چقدر ساده هستید شماها

اره خب اینکه میگیم حریم خصوصی خدای نکرده خیانت اینا نیس همین موضوعات خودمونه ....منم مثلن چتام با اب ...

آره دیگه دقیقا منم منظورم از حریم خصوصی همین حرفایی که با خانواده و دوستامون میزنیم و فقط بین خودمونه

آره دیگه دقیقا منم منظورم از حریم خصوصی همین حرفایی که با خانواده و دوستامون میزنیم و فقط بین خودمون ...

اره خب ....شوهرا هم بلاخره یه چیزایی دارن تو گوشیشون که دوس ندارن ببینیم

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

پیج جفتمون بالا بود و فعال بودیم.دوس داشتیم مشکلی پیش نیاد کسی پیام نده مزاحم بشه.این روزا هر خری می ...

چقدر خوب منم خیلی دوست دارم 

ولی از طرفی کارم طوریه که با مجازی میشه دیده شد🥲