2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسه مادرا بذار بگو ، امسال برای روز معلم همه بچه ها توی برگه آچار برای من نقاشی بکشن میخوام ازشون البوم‌درست کنن و هیچ چیز اضافه در کنارش برام نیارید چون قبول نمیکنم و هیچی با ارزش تر از نقاشی که از بچه هام برام میمونه نیست

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

اون دیگه چقدر پررو بوده

خیلییییییییی

تازه منو مجبور کرده بود برای کلاسش جامدادی بگیرم😐😐😐😐

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
😂😂😂وای چه خنده دار بوده

اره خواهر کلا بخت من خنده داره😂😭

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف‌هام‌رو خودم گردن می‌گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان‌هایی که محترم نیستن و فقط توهین می‌کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره‌ترین جنگ بین بشره... دوست‌دار همه‌تونم! حتی اونایی که دوست‌دارم نیستن. نامه‌ای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بیشتر ببینید
به همون مادر با جدیت بگید که اگه پول جمع کنه ابدا کادو رو قبول نمیکنید تو گروه اعلام کنید

انقدر بدم میاد همیشه تو هر کلاس یکی دوتا مادر اینجوری هست که میشه کدخدا  و برنامه میچینه 

اخه هرکی بخواد کادویی چیزی بده خودش میده ، به تو چه

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

کلاس اول تا ششمم یه معلم بود ، من ازین معلم متنفر بودم .

چرا ؟

کلاس سوم بودم ، روز معلم این همیشه میگفت لازم نیست چیزی برام بخرین بیارین . با لحن توهین دعوا هرچی فقط میگفت نمیخواد بیارین .

مامان و بابای من رفته بودن دوتا دسته گل ، برای من و خواهرم تو اون مدرسه . با یه شال گرفته بودن هر کدوممون کادو ک ببریم براش.

حالا هی من بگم اون نمیخواد کادو دعوام میکنه گفتن ببر احترام بزار زحمتتو کشیده .

بردم مدرسه ، داد بیداد دعوا برای چی برای من کادو میارین ، برای چی یکم حرف گوش نمیدین ، گل منو و چن تا بچه دیگه رو شوفاژ بود چشم من فقط ب اون .

فقط یادمه ی لحظه بغضم شکست جفتشو جلوش انداختم سطل اشغال اومدم بیرون .

از دلم بعد ها دراورد ولی تا اخر ششم همیشه ازش متنفر بودم و هستم .

.

کلاس اول تا ششمم یه معلم بود ، من ازین معلم متنفر بودم .چرا ؟کلاس سوم بودم ، روز معلم این همیشه میگف ...

من خودم همیشه با این پول دادنه مشکل داشتم ، با کادو خریدنم همینطور .

ولی همیشه برای معلمایی که دوستشون داشتم حداقل یه رز خریدم ولی این رفتارش خیلی خیلی بد بود .

.

ماهم یه معلم ورزش داشتیم نزدیک روز معلم که میشد میگفت تولد مانا(دخترش بود) با روز معلم تو یه روزه ، جفتش رو یکی کنید بیارید ، یعنی برای دخترمم بیارید😅😅😅😅 منکه ۳ سال معلمم بود یه شاخه گلم براش نبردم از بس که از ادم پررو بدم میاد ،ولی خب داشتیم بچه های خودشیرینی که میاوردن

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
چقدر رفتار معلم زشت بوده

ببین خداوکیلی با سواد و سخت گیر بود..

ولی گدا هم بود😐

منو مجبور کرد برای کلاسش جامدادی بگیرم..از همه بچه ها تو مناسبت تولدش انتظار کادو داشت..

مثلا فکر کن می گفت ۲۵ فروردین تولدمه کادو بیارید😐

هر کسی هم که کلاس خصوصیش نمی رفت باهاش خصومت شخصی داشت...

بعد قبولی از هممون کادو می خواست

بیشتر ببینید