یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بهشون بگو بچه ها من ازتون یه نقاشی میخوام که برام بکشید و این کادوی روز معلم منه بعدم به همون مامانی که داره پول جمع میکنه پیام بده تشکر کن بگو ممنون میشم به زحمت نیفتید چون من قبول نمیکنم
خیلی جدی پیام بزار توگروه بگو اصلا راضی ب زحمت نیستم چیزیم بیارید قبول نمیکنم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یادش بخیر کلاس اول بودم پولدارترین بچه کلاسمون یه بسته شکلات خرید که اون موقع هزار تومن بدد
بعد من دسته گل خریدم
نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: میدونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت میکنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی میکنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده میشه؟آفرین، جامعه