2777
2789
منم معیار اصلی انتخابم هوش بورفکر کنم چون ت ناخوداگاهم هستک فکر میکنم من خیلی باهوشم و بچه ی من باید ...

نه منظورم از هوش اینا نیس مثلا کسی ک تو رابطم باهاش هم تحصیلات عالی داره هم  از نظر فکرییی به شدت عمیقه خیلی خیلی اطلاعاتش بالاس میتونه خیلی چیزا تحلیل کنه ۹۹ درصد موافق تخمین هاش درسته ! سمینار علمی میره جرعت نقد کردن داره وسط ۴۰ نفر ادم نقد سازنده البته ....به شدت سیاست مداره ارتباط سازی های خوبی انجام میده کلی رفیق ادم حسابی داره حتی تو رابطمون هم خیلی با سیاست عمل میکنه بلده چجوری حرف بزنه به شدت منطقی مغزش پر بار 

من خیلی خوشم میاد از این مردا وگرنه طاهری من خیلی سر ترم ازش 

کلا در یک کلام عمیق درک بالا قدرت تحلیل بالا اطلاعات بالا پیچیده اینکه تو همه موارد میشه به نطرش اعتماد کرد میدونی گند نمیزنه خیلی اوقات ازش جای گوگل میتونم استفاده کنم🤣

کلا از نظر جنسی هم جذب این ادما میشم نه اونایی ک بر و بازو قلمبه دارن و سیکس پک ان 

ببین اینکه قیافه مهم نیست خوبه اما اما ...تو باید مراقب باشی تو تله ی چرب زبونا نیوفتی ...تو از ادما ...

دقیقا اخیرا با یکیشون همکلام شدم ی بازیگر ماهر 

من کلا از ادمایی ک عمیقا اطلاعات بالا دارن میتونن تحلیل کنن روابط اجتمایی بالا دارن میشه به نطرشون اطمینان کرد پیچیده ان باهوشن با استعدادن و... خوشم میاد از پول خیلی جداب تر برام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .