2777
2789
عنوان

تو دو جان بچه هاتون بیابد

433 بازدید | 45 پست

دیشب ار درد پهلو و کلیه داشتم میمردمگریه میکردم زجه میزدم اصلا خوب نمیشدم درد نفسمو بریده بوده،از یه طرف دو روز بود تکرر ادرار شدید داشتم،مجبور شدم کمی پماد ویکس بزنم و دردش آروم شد،ولی امروز دیگه تکرر ادرار ندارم،به نظرتون اتفاقی برای نینیم افتاده؟؟؟؟تو رو خدا جواب بدین اگه میدونین😭😭😭😭۱۶ هفته هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم چرا نرفتی دکتر !!

شاید سنگ کلیه داری

وقتی بارداری

اینجور مواقع برو پزشک عزیزم

سر خود کاری نکن

الانم برو درمانگاه

یا پیش پزشک زنانت

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پاشو برو دکتر

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

باور کن باید بری دکتر 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید