یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین خودت باید ببینی چه اتفاقی افتاده!!!اگه مثلاً کار سنگین کردی یا پهلوهات سرما خورده یا غذا اذیتت کرده یا هرچی و تکون های بچه خوبه که خب مشکلی نیست اما اگه هیچکدوم اینا که گفتم نبوده و یهو بدون هیچ پیش زمینه ای این دردها رو داری و بچه هم تکوناش خوب نیست خب باید حتما بری دکتر.البته چون گفتی شونزده هفته ای نمیدونم تونستی تکوناش رو بفهمی یانع
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
منم موقع بارداری اینطوری شدم تا صبح جون کندم حتی یه قرصم نتونستم بخورم که نکنه برا نی نی بد باشه کلی هم نگران نی نی شدم رفتم دکتر آخرش معلوم شد زیره سره نی نی هست گفتن که به کلیت فشار آورده کلیتم متورم شده
اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.