2777
2789
عنوان

تو دو جان بچه هاتون بیابد

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 45 پست

تا این حد حالت بده چرا نمیری دکتر خب؟

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خودت باید ببینی چه اتفاقی افتاده!!!اگه مثلاً کار سنگین کردی یا پهلوهات سرما خورده یا غذا اذیتت کرده یا هرچی و تکون های بچه خوبه که خب مشکلی نیست اما اگه هیچکدوم اینا که گفتم نبوده و یهو بدون هیچ پیش زمینه ای این دردها رو داری و بچه هم تکوناش خوب نیست خب باید حتما بری دکتر.البته چون گفتی شونزده هفته ای نمیدونم تونستی تکوناش رو بفهمی یانع

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم موقع بارداری اینطوری شدم تا صبح جون کندم حتی یه قرصم نتونستم بخورم که نکنه برا نی نی بد باشه کلی هم نگران نی نی شدم رفتم دکتر آخرش معلوم شد زیره سره نی نی هست گفتن که به کلیت فشار آورده کلیتم  متورم شده 

نه فقط تکرر ادرار شدید داشتم نصف شب اون خوب شد اما یهو پهلوم درد گرفت

دکار برو حتما  کلیه هاته شاید کلیه ها تو بارداری کارکردشون میره بالا شاید ضعیف شده

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

ببین خودت باید ببینی چه اتفاقی افتاده!!!اگه مثلاً کار سنگین کردی یا پهلوهات سرما خورده یا غذا اذیتت ...

هنوز تکونی احساس نکردم فقط در حد نبض،کار سنگین نکردم ولی هر چی بود پهلوم خیلی درد میکرد فقط یه طرف بود خیلی سنگین و سفت شده بود مجبور شدم

سنگ کلیه یا شن شاید افتاده ن بچه چیزی ش نیست یو سونو کلیه اینا بده ببین چی میگن

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ممکنه سرما به بدنت زده باشه، عفونت هم احتمالش هست، حتما بدنت را حسابی گرم نگهدار ودل وپهلوت را محکم ببند، 

دکتر برو ، اگر عفونت داری. یا داروی گیاهی مثل پونه وآویشن بخور

یا حضرت علی، فاطمه، رقیه، نرگس،زینب،مهدی،نوح، الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.