2777
2789
عنوان

شوهراتون چقدر بهتون پول تو جیبی میدن بیایییید

| مشاهده متن کامل بحث + 3316 بازدید | 151 پست
کارتش همیشه دست منه و ازش پول نمی گیرم بعضی وقتها لازمم باشه یا چیزی دلم بخواد میخرم ولی با این گرون ...

اخه ینی چی کارت دست منه مگه میشه 

اون خودش بیرون میره مگه پول لازمش نمیشه که کارتش دست شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چندماهیه سرکارنمیرم دیگه،،چه اونموقع چه الان،،اصلاً نگفتم، هرموقع خودش بخواد واریزمیکنه برام،یانقدی میذاره کیفم،تندتندمیده البته.. خرجی‌ام ندارم جزنت،

جمع میکنم طلا میخرم، کمی هم سپرده و روزانه و توی کیف پول نگه میدارم همیشه.. 

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️

هرچقدر نیاز داشته باشم

ولخرج نیستم 

همسرمم شکر خدا دست و دلبازه

ماهی شده ۰تومن هم خرجم نشده

ماهی شده بالای ۵۰خرج کردم

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
اخه ینی چی کارت دست منه مگه میشه اون خودش بیرون میره مگه پول لازمش نمیشه که کارتش دست شماست

یه کارت دیگه داره اول ماه یه مقدار به کارتش پول واریز می کنم 

چند روزه پسر کوچیکم پول هاش رو جمع می کنه میده به باباش میگه بابا جون جمع کن برای خودت خرید کن یعنی چی همه ی کارت هات دست مامانه پس خودت چی؟😀

ما حسابمون مشترکه هرچی لازم باشه از همون میخرم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
یه کارت دیگه داره اول ماه یه مقدار به کارتش پول واریز می کنم چند روزه پسر کوچیکم پول هاش رو جمع می ک ...

اون پسر رو دهنش رو بدوز

قشنگ چند دور هم بدوز

کار نده دستت🤭

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞

یه کارت دستمه که به یکی از کارتخوانای مغازه وصله،درضمن تو مغازه هم کار میکنم پول نقد هرچی بخام ورمیدارم،ماهانه یه مقداریم میریزه واسه خودم که اونا رو جمع میکنم برای خودم البته البته فکر نکنین از روز اول اینجوری بود نه بابا،بعد چند سال زندگی ایتجوری شده که پول زیاد تو دستم باشه ،از اول همینجوری یه شیبی رو اومد یواش یواش تا رسید به اینجا،اولای زندگی پول تو خونه نمیزاشت میگفت منکه همه چیز میارم پول میخای چکار