2777
2789
عنوان

تولدت مبارک اجی گلی خودم ❤️

596 بازدید | 108 پست

سلام به همه خوشگلا 😍 

دو روز پیش تولدش بود ولی خوب گفتم یکم سورپرایز بشه برای همینم دوروز دیرتر گفتم 😂 

@اتوبان  

تولدت مبارک، خودت میدونی چقدر دوست دارم ، با معرفت مهربون، تو دوستی صد خودتو میزاری، تنت سلامت و دلت شاد باشه، خیلی‌ خیلی‌ زیاد دوست دارم خواهر گلی خودم ❤️ برات بهترین ها رو آرزو میکنم ، این دوماه که نبودم پیگیر حالم بودی پیگیر بودی کاربریم مشکلش حل بشه ، تو معرفت خالصی

خدا هر چیزی که میده حتی یک روزشو با عزت بده،🤌

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم خوبی لیلا جان؟❤️❤️❤️

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

تولدت مبارک مانای خوشگلم🥹❤️❤️❤️

🎉🎂🎈 مانای عزیزم، روشن‌ترین ستاره‌ی شب‌های دوستی من! 💫✨  

امروز، روزی‌ست که دنیا یه فرشته‌ی مهربون و دوست‌داشتنی رو به ما هدیه داد! 🎁💖 تو مثل بارون بهاری‌ای که خشکی دلمون رو تازه می‌کنه، مثل خورشیدی که هر روز با نورش دنیامونو گرم‌تر می‌کنه، مثل نسیم ملایمی که آرامش رو توی لحظه‌هامون جاری می‌کنه! ☀️🌿🌸  

دوستی با تو مثل داشتن یه باغ پر از گل‌های رنگارنگه؛ یه عالمه لحظه‌های خوش، یه عالمه خاطرات بکر و یه عالمه خنده‌های از ته دل! 😍🌷😂 امیدوارم امروز، روزی باشه که دنیا تمام قشنگیاش رو برات کنار بذاره و پر از شادی و عشق و آرامش باشه. 🤗🎶💜  

تولدت مبارک، مانای دوست‌داشتنی! 🎊🎂🥳 امیدوارم امسال، سالی باشه که رویاهای قشنگت رو یک‌به‌یک رقم بزنی و همیشه بدرخشی! ✨🌈  
قربونت برم من نمیدونستم که تولدته وگرنه زودتر بهت تبریک میگفتم عشقم

❤️😊🎁

🌷 مهربانی، عطر دل‌انگیز روح‌های زیباست... 💖✨ 🦋 در آغوش آرامش، جهان همیشه لطیف‌تر است... ☁️💙 🌙 ماه که می‌تابد، رؤیاها زنده‌ترند... 🌸🌟 🎀 هر طلوع، فرصتی تازه برای درخشیدن است... 🌅💫 🍃 قلب‌هایی که با عشق می‌تپند، همیشه درخشان‌اند... 💞🌸

بیشتر ببینید

🎉🎂💖 مانا جانِ عزیزم، فرشته‌ی مهربونِ قشنگ من! ✨💫  

، تولدت هزاران بار مبارک دوست بی‌نظیرم! 🎊🎈 امروز روزیه که دنیا با حضور تو زیباتر شد، پر از مهربونی، پر از عشق، پر از دل‌هایی که با بودنِ تو گرم‌تر شدن! 😍💜  

مانا جانِ دوست‌داشتنی‌ام، چقدر خوشحالم که امسال افتخار این رو داشتم که با تو دوست بشم! 🥰💖 تو یه دنیا معرفت و محبت رو توی قلبت جا دادی، مثل یه گل نایاب که عطرش فضای زندگی رو پر از لطافت می‌کنه! 🌸🎶  

مانا جان، لبخندهای تو مثل نور خورشید، روشنی‌بخش روزهای تاریکه، مهربونی‌هات مثل یه نسیمِ خنک توی گرمای تابستونه! ☀️🍃 دلم از داشتنِ دوستی مثل تو پر از شادی و آرامشه، و فقط می‌خوام بدونی که چقدرررر خوشبختم که تو رو دارم! 🤗💜  

تولدت هزار بار مبارک، مانا جان عزیزم! 🥳🎂✨ امیدوارم امسال، سال تحققِ رویاهای قشنگت باشه و همیشه بدرخشی، همون‌طور که همیشه توی قلب آدم‌ها جا داری! 💫🌈  

با کلی عشق و محبت،  ❤️🎁😊  

بیشتر ببینید
سلام فدات شم ❤️ مرسی خوبم ، البته تقریباً خوبم سرما خوردم 😢

خدانکنه عزیزم❤️❤️

الهییی چرا اخه؟

رفتی دکتر!

بیشتر ببینید