2777
2789
عنوان

بابام خودشو پیش همه آدم خوبه نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 736 بازدید | 75 پست
منم به بچم میگم ،کسی زدتت بزنش ،میگن نه توبیاس کتکش بزن مگه میشه ..بزرگی کرده همسایه رو بخشیده،البته ...

آدم حرف خودش وبچه اش یکی عست 

نه جلوبقیه خودشیرینی کنه بعد بیاتوخونه بگه چرا نزدی لت وپارش کنی .....حداقل اونجاسکوت کنه نه جایزه بده به بچه ی مردم 

که دفعه بعد بیشتر بزنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پس سوره نور که خوندین اون نشنوه ولی خدا رو شکر کن تو این زمونه نور داشتن خیلیییی خوبه و به درد بخور ...

چرا نشنوه ؟

بابام حتی یچیزایی ازش دیدم تو گوشیش ولی دیکه پیگیری نکردم چون حالم خیلی بد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم خجالتی کارش که کاملا بده،شوهر خودم اینجوریه....من خودمو یه آدم دیگه ای کردم،رُک ...پرررروووو ...

اخه بخدا به همسایه سر همین حرف زده بودم کل روز تاقم زندانی بودم 🤦🏻‍♀️که چرا به همسایه گفتی !!! 

قضاوت میکنی؟ خیلی ناراحتم گردی من هم روزه میگیرم هم نماز میخونم آفرین بهت همینجوری قضاوت کن نماز ها ...

نه عزیزم 

تو که نفرین نکردی 

درد دل کردی 

اتفاقا نفرین قلبیییه 

من خودم عین مامانم از اونام که درد دل نمی کنم پیش کسی و فقط پیش خدا می گم و نفرین می کنم تو دلم و حتما حتما هم می گیره 

بازم ببخشید اگه ناراحتت کردم عزیزم 

آدم حرف خودش وبچه اش یکی عست نه جلوبقیه خودشیرینی کنه بعد بیاتوخونه بگه چرا نزدی لت وپارش کنی .....ح ...

آره دقیقا خودشم داشتیم میرفتیم خونه ی فامیل اونجا یا ما دعوا گرفته بود 😞

چرا نشنوه ؟بابام حتی یچیزایی ازش دیدم تو گوشیش ولی دیکه پیگیری نکردم چون حالم خیلی بد شد

آره اتفاقا دیدم آدمایی که همه چیز تو گوشی دارن 

اما خیانت واقعی نمی کنه 

تا می تونید هم پولاشو خرج کنین

خب دهه چهل پنجاه شصت نی نی سایت نبوده ک بیان اینجا دردشون رو بگن همه همینن همه شک نکن

اخه من نفرین نکردم حتی درست نخونده 

من گفتم راحت بشم یعنی یا برم دانشگاه س

یا هم اخلاقش خوب شه 

چرا کسی منظور اسی متوجه نمیشه چرا گیر دادن ب نمیشه بچه رو زد درسته ولی منظور اسی چیز دیگ اس این ادما بیرونشون جور دیگ اس و داخل خونه جور دیگ خود واقعی شون نیستن با مردم همه خوبن الا با زن و بچه خودشون  پدر یکی دوستام با همه خوب بود بعد داخل خونه  بدترین اخلاق داشت درصورتی ک بیرون ب مهربونی میشناختنش

آره اتفاقا دیدم آدمایی که همه چیز تو گوشی دارن اما خیانت واقعی نمی کنه تا می تونید هم پولاشو خرج کنی ...

پول اگه بده دا 

بخدا مامانم سه چهار سالی هست مانتو نگرفته سه پالتو داره یادمه اونو من اول یا دوم بودم گرفته بود 

مامانم خیلی سادس خیلی دلسوزی خونه زندگیش 

بابام عید جلوی عمم و عموم که حقشو خوردن 

به مامانم فحش بد میداد که پولامو خرج میکنه 🤦🏻‍♀️

چرا کسی منظور اسی متوجه نمیشه چرا گیر دادن ب نمیشه بچه رو زد درسته ولی منظور اسی چیز دیگ اس این ادما ...

وای دقیقا 

ممنون که درک کردی چی میگیم 

حتی من نفرین نکردم یکی اومده گفته نفرین میکنی 

بعد جالبه بیرون کسی بهش بد میکنه کاری نداره یا خواهر برادراش حقشو خوردن کای توهین کردن به اونا جیزی نمیگه بعد خداشاهده تو خونه سر چیزای ساده دعوا درست میکنه دلم  خونه