2777
2789

مامانای گل و مهربون واقعا به کمک نیاز دارم 

دخترم امسال و درس نخوند حالا سربسته بگم جابجایی خونه ی جدید و جابجایی مدرسه کلا همه باعث شد دخترم وقفه بیفته تو درسش  منزوی شده بود همش فیلم و آهنگ.... گذشت تا عید شد بخاطر اینکه میدونستم حالش بهتر میشه پیش خانوادم .مادرم .و دختر عمه و خاله هاش فرستادمش اونجا یه چند روز ...کع ای کاش هیچ وقت اینکارو نمیکردم....گوشی نداشت چون فقط گوشی من و استفاده‌ میکرد واونجا بعد چند روز پیج اینستا رو که فقط دابسمشبود  رو گوشی دختر خالش گذاشته بود و این بی خوابیا که اونجا داشت اونجا هم ادامه پیدا کرده بود یعنی قرار بود اونجا بره حال و هواش ...خوابش ....تنظیم شه .ولی متاسفانه بدتر شد .البته زنگ میزد که خوبم و خوشحالم بیرون میخوام بریم ۷ .۸ تایی پول میخوام و..ومنم خوشحال بودم .پسری بهش درخواست داده بود تو پیجش تو جو اونجا که بود اینم قبول کرده بود چشم ما رو هم دور دیده بود و چت میکردن ....تا ساعت ۵ بیدار بودن خواهرم میگه اوایل خوب بود تا ساعت ۱ می‌خوابید بعد اون دخترا تا ۳.۴ هرازگاهی بیدار میموندن و حرف میزدن اینم چون بعد ۴ سال دختر من رفته بود چیزی نمی‌گفت دلش نمی اومد ....گذشت تا رفتیم دنبال دخترم و آوردیم خونه .دیدم اینجا هم تا ۳.۴ .متاسفانه بیدار ..هر کاری بگید کردم ولی موقتی بود .مشاوره خواستم ببرم خودش راضی نمیشد و ناراحت درو می‌بست منم حواسم اینقدر بهش دادم هر روز فشارم ۱۴ .رو ۹ چون خیلی ناراحت میشدم وقتی میدیدم ناراحته ...متوجه شدم بعله با پسری چت میکنه ۱۹ ساله خودشم ۱۵ .۱۶ ساله هست ..و تمام چتا رو  که تو همون ق .۳ روز بود خوندم باهاش حرف زدم از عواقبش همه چی براش توضیح دادم ولس میگفت مامان خیل مهربونه مثل مشاور برا دخترم شده بود مثلا بگیر بخواب .با انرژی بشی .درستو بخون حتما باید هدف داشته باشی و..... که دخترم وابسته شده الان ۳ روزی هست که دیگه به دخترم پیام نمیده چون من شماره ی طرف رو پیدا کرده بودم و بهش زنگ زدم و گفتم ارتباطش رو با دخترم قطع کنه چون اونقدری که معایب داره مزایایی برات  نداره  و پدرش بو ببره کشتشه ،چون تو کتش نمیره این روابط دختر پسری رو .... دو استان دور هستیم و قصد و غرضش فقط حرف زدن بود وهیچ علاقه ی خاصی هم نبود فقط دختر من وابسته شده بود الان دخترم تا ۵ بیدار بود و آهنگ غمگین گوش میده ناراحته بغض میکنه .میگم بریم مشاوره شروع میکنه به گریه و ناراحتی واقعا دیوونه شدم نمیدونم چه رفتاری بکنم چکار کتم لااقل شبا بخوابه ...روزا تا ۴ بعد از ظهر خوابه .کلا ریتمش ریخته بهم .گوشی رو گفتم بفروشم بنظرتون درسته این کار حاضرم گوشی دستم نباشه که اونم هی نگیره و بره تو گوشی .به شوهرم گفتم ماهواره نصب کنه لااقل از تو اتاق بیاد بیرون بنظرتون جواب میده 

ماهواره که جذابیتی نداره دیگه

اون قدیما بود اینترنت خیلی پیشرفته نبود جذب ماهواره میشدیم

بهتره با مشاور صحبت کنی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسره راست می گفت .دختر شما هدف نداره .ازش بپرس هدفت از زندگی چیه؟گوشی نباید می‌دادی الآن دادی باید ت ...

رشتش تجربی هستش  میگه تکواندو ببرم .چند ماه پیش بردم ۳ روز بعد گفت استادم خوب نیست بردم یه جای دیگه ۴ وز موند گفت موسیقی نمیزاره و...منم خسته شدم .بام نمیاد مشاوره  گوشی رو که نمیشد بهش ندم از زمانی که کلاسها رو بردن تو شاد مرتب میرفت دستشون گوشی ....میگه بده یکم دیگه میدم .اگه نمیدادم هم پرخاشگری می‌کرد 

به اندازه ی کافی محبت و صمیمیت ازتون دیدن که در عرض سه روز جذب و شیفته ی یه پسر اونم فقط با تلفن شدن ...

والا من خودم عاشق بچه هامم خیلی احساسی و با محبتم  بهشون پدرش هم شش صبح میره ۸ شب میاد بیچاره .همیشه هم میگم هواس اینو داشته باشه .کلا سیستم دخترم اینجوری بوده. یه خواننده میدید کراش میزد .یه فیلم هندی میدید رو اون بازیگره کراش میزد .نمیدونم میگفتم اقتضای سنشه  نوجوونی اینم این شکلیه . ولی الان که وارد یه رابطه چند روزه و وابستگی شده نگرانشم .۲۰ روزی دور بوده ازمون  دورش هم کلی دختر نوجوون از اقوام و خواهر و برادر 

مگه مدرسه نمیره؟

نه امسال و نخوند ۳ تا مدرسه  بردیمش چون چند صفحه عقب بود گیج شده بود .گفت من نمیتونم برسم بهشون عقبم و..... سال آینده میخونم البته یکم گوشه گیر شده بود و پدرش بیچاره گفت بزار سال بعد بخونه البته بعد کلی اصرار برا خوندن و کلاس خصوصی و جواب نه شنیدن....اینو بهش گفت 

ماهواره که جذابیتی نداره دیگهاون قدیما بود اینترنت خیلی پیشرفته نبود جذب ماهواره میشدیمبهتره با مشاو ...

نه به خاطر دور شدن از گوشی .فیلم سینمایی و آهنگ..شاید حالش بهتر بشه 

عزیزم شاید بدتون بیاد از این حرف ولی اگر شما و پدرش بخاطر این کار باهاش دعوا کنید و محدودش کنید کمی بترسه و کنترل بشه 

دوم اینکه حتما از یک مشاور کمک بگیرید 

سوم اینکه ، فکر خوبی کردین کلاس بزارینش تا سرگرم بشه 

اجازه ندید با کسایی که وارد این جوش کردن حرف بزنه یا رفت و آمد کنه 

رشتش تجربی هستش میگه تکواندو ببرم .چند ماه پیش بردم ۳ روز بعد گفت استادم خوب نیست بردم یه جای دیگه ...

پشتکار نداره و ممکنه عدم پشتکار بخاطر نبود علاقه باشه 

احتمالا نه خودش رو میشناسه نه علایق و توانایی هاش رو 

مشاور موثر میتونه باشه 

شما خیلی مادر خوبی هستید واقعا