2777
2789
عنوان

اگه یه روزی دختر داری بشی اسمشو چی میزاری👸🏻❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1444 بازدید | 111 پست

لطفاااااا

بچه ها ابروم میره ها

خدایا ،من نمیتونم ازت ناامید بشم..شاید چون تو تنها کسِ من در دوران بی پدریم بودی و هستی🩷.لطفا خودت مصلحتِ ما رو در ازدواجِ مامانم با اَمینِ مدنظرم قرار بده❤️من و داداشم شاهد خوشحالی و خوشبختی مامانم با امین باشیم😍ما رو کنارِ هم ی خونواده ۴ نفره شاد و خوشبخت کن👨‍👩‍👧‍👦لطفا برام دعا کنید.حاجت روا باشید.😘 از سال ۹۷ منتظرم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲ ماه یعنی قلبش میزدوای چجوری دلت اومد🥺

😐

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بیشتر ببینید
مجردی آرزو می کردم دختر دار بشم و اسمش رو بزارم آیسان، یه دختر سه ساله دارم که اسمش آیسان، خودش هم م ...

خوشحالم که به ارزوت رسیدی دعا کن منم بتونم و اسم دخترمو بزارم نفس❤️

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید
ممنون عزیزم.هیلان:خانه و محلی برای آرامش.نوژیان:زندگی نو،،شروعی تازه.

ما یه آبشاری داریم لرستان اسمش نوژیانه 😃

به عدسی هم میگیم نوژیاو

اینا اومد به ذهنم وقتی کامنتتو دیدم 😬

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 ای پرچمت من را کفن استقلالم عاشقت بودم از قبل تولدم، عاشقت هستم تا زندم و عاشقت خواهم ماند حتی بعد از زمانی که روح از بدنم جدا شود 💙 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑...............💫 CR7 🤍 ........✌️ لر 👑

بیشتر ببینید
لطفاااااابچه ها ابروم میره ها

نی نی یار و تگ کنی پاک نمیکنه ؟بگو شناسایی شدم 

چون دیگه هیچکی الکی گزارش نمیزنه تعلیق سه روزه میشن 

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

بیشتر ببینید

منم هنوز برای دخترم اسم امتحان نکردم

بین لیانا، ملورین،آوینا و جانا موندم

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
اسم دخترم نفسه ولی کاش منم مثسما عاقل بودم.چون الان زندگیم جهنمه😢

🥺🥺🥺 خوشبحالت 

چرا عزیزم 

بیشتر ببینید

خودم اسمم فاطمه است 

اما دوست دارم اسم اونم فاطمه بزارم 

فقط میترسم موقع صدازندن اذیت شیم

جایی رو پیدا نکردم نظرمو بگم تا اینکه اومدم اینجا.منزوی گوشه گیر زود رنج،من همون بچه  باهوش ته کلاسم که کسی باهاش دوست نبود.با این کاربری می‌خوام خودخودم باشم (درحال تلاش برای بهبود عزت نفس و ترمیم تروماهای زندگی ام اگه حرفی زدم که ناراحت شدید معذرت می‌خوام ).. برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

بیشتر ببینید