2777
2789

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاقی نمی افته ناراحت میشه در صورتی که دونه ی بذر در زیر خاک در حال رشدکردن و حرکته منتها ما باید باآگاهی صبور باشیم تا نتیجه محصولمون رو ببینیم اگه صبر نکنیم و آگاه نباشیم که تموم عالم در حال رشد و حرکته اونوقت ناراحت میشیم ولی اگه صبور و آگاه باشیم شاد خواهیم بود و به چشم ظاهر هم این رشد رو خواهیم دید و می بینیم هر چیزی در زمان خودش رخ میده...یه کشاورز اگه تموم باغش هم غرق آب کنه درخت ها خارج از فصل خودشون میوه نمیدن چون هرچیزی در زمان خودش اتفاق می افته...سختی ها و مشکلات در نهایت ما رو رشد میدن و باعث میشن ما به بهترین چیزهایی که حتی فکرشم نمیکنیم برسیم...

لِكُلِّ نَبَإٍ مُسْتَقَرٌّ ۚ

برای هر اتفاقی وقت معینی است..

وقتی یک کشاورز همه کاری کنه تا محصولشو بکاره از بیل زدن تا آب دادن بعدش بشینه نگاه کنه بگه چرا اتفاق ...

چه قشنگ 

من که صبرم تموم شده انگیزه ندارم حتی کارای روزمره ام رو هم انجام بدم 

قبلا اینجوری نبودم ولی دو هفته س خیلی بدتر شده وضعم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قشنگ من که صبرم تموم شده انگیزه ندارم حتی کارای روزمره ام رو هم انجام بدم قبلا اینجوری نبودم ولی ...

محاله ممکنه که با صَبر شرایط ها تغییر نکنند، منتها ما صبر نمی کنیم ما تحمل می کنیم برای همین هست که حالمون خوب نیست...صبر یعنی پذیرشِ درونی که میوه ی آگاهیه و همراه با شادی و آرامش هست چون تو اَز همه چیز آگاه و با خبری..

محاله ممکنه که با صَبر شرایط ها تغییر نکنند، منتها ما صبر نمی کنیم ما تحمل می کنیم برای همین هست که ...

ولی من هیچ وقت نشده واسه چیزی زحمت بکشم و نتیجه خوبی ببینم 

درونم خیلی آشوبه نمیدونم چیکار کنم 

ولی من هیچ وقت نشده واسه چیزی زحمت بکشم و نتیجه خوبی ببینم درونم خیلی آشوبه نمیدونم چیکار کنم

وقتی اِتفاقات و شرایط زندگیمون سَخت میشه و راه های بیرونی بَسته میشه، همیشه یک راهی بازه و اونم راهِ به درون خودمون هست، چون با تغییرات شرایطِ بیرونی چیزی درست نمیشه جز اینکه ما از درون تغییر کنیم، برای همین اِتفاقاتِ زندگی آیینه ای هستند که ما آگاه بشیم از اینکه کی هستیم..

تلاش هم کردم تا جایی که تونستم ممنونم

انگیزه بساز 

برا هر چیز کوچیکی دوست داری علاقه داری میشه انگیزه داشتنش مثلا وجود مادر برام انگیزه می‌سازه خوب درس بخونم به خاطرش و... مثل اینا تا انگیزه بیاد و هی با خودت تکرارشون کن .