2777
2789
عنوان

بیاین از استعداد هاتون بگین ببینیم چیا بلدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 53 پست
نه جونم رشتم تجربیه دارم جراحی قلب میخونم نگفتم جراح قلبم

یعمی چی رشته تجربی داری جراحی قلب میخونی همچین چیزی نداریم

شما یا ۱۸ سالته رشته تجربی

یا ۲۱سالته و رشته پزشکی هستی ک بعد تخصص بگیری

خوبه برای خالی بندی یک تحقیق کنی

اوو به به عجب خانومی 

فق چن سالته جون من راس بگو

- قانونِ نانوشته‌ :  تو دلِ کسایی رو می‌شکونی ك برات مهم نیستن ، اما تقاصش رو سرِ کسی پس میدی ك خیلی برات مهمه‌ .                                                                        من که ازت گذشتم خدا ازت نگذره :))                                   کسی ام که از تظاهر کردن بدش میاد و تصمیم گرفتم هرچیم که شد اگه هم رفتارم باعث شکستن دل کسی میشه بازم همون رفتارو بکنم و خود واقعیم باشم بزار اصلا دلشون بشکنه به من چه بزار برن بمیرن از این به بعد هروقت شرایطش پیش بیاد دلشونو هم میشکنم تا دیگ فک نکنن بازم کسی که میاد جلو و خورد میشه منم 😏                                           به قول یکی واس خودم ارزش قائل میشم راحت رو ادما خط میزنم مهم نیس بهم بگن سادیسمی یا چی من کار خودمو میکنم دیگ دلم شکستع نیست زخمام هم همش خوب شدن🙃✨

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای😂

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
یعنی چی لعنتی😂

کنکوریه هدفش جراح قلبه پس من نمی‌فهمم چه استعدادیه 😑😂 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

اها یعنی درستون تا سر جراحی قلبه؟

🤣🤣🤣🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

کنکوریه هدفش جراح قلبه پس من نمی‌فهمم چه استعدادیه 😑😂

اخه میگه 21 سالمه

رشتم تجربیه! کسی ک دانش اموزه از این لفظ استفاده میکنه

این باید بگه پشت کنکوریم مثلا

بعد چجور در حال خوندنشه😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!