2777
2789
عنوان

بیاین از استعداد هاتون بگین ببینیم چیا بلدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 53 پست
تو همونی که اون یکی اکانتم تو پیج گفتیم که نمیتونیم خوب تایپ کنیم؟درمورد یکی از پسر بچه های فامیل تا ...

همونی ک 7 سالش بود؟ 😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان شما نفهمین واقعا نمیفهمین سن ورود بهتر دانشگاه 18سالگیه کنکور دادم قبول شدم تو رشته تجربی و ج ...

سیکتیر کن بچه پررو نفهم ننته که دستت گوشی داده بچه 

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید
دوستان شما نفهمین واقعا نمیفهمین سن ورود بهتر دانشگاه 18سالگیه کنکور دادم قبول شدم تو رشته تجربی و ج ...

وا خب اگه رشتت اینه دیگه چرا میگی رشتم تجربیه این لفظ برا دبیرستانیاس

حالا نمیدونم میفهمی یا نه

عااا دیدییی دیدییی بدتر من و توهم هست🤣🤣حکمت خدارو میبینی به خودمون امید وار شدم😂😂😂

ارهههه

بدتر از ماهم هست خدایا🤣 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

دوستان اسی دکتر بازی کرده 🤣🤣🤣

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی