2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاین بگین اخرین دعواتون با شوهورتون سر چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 16117 بازدید | 376 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونی چیه گلم این پستها که خوندم احساس میکنم زنهای ایران هم دارن میشن مثل زنهای کشورهای پولدار عربی ...

این فردی که من میگم همچین کاری کرده بود ،از دور کسی ببینتش میگه اسکلی چیزیه ،هیچی حالیش نیست ...

ولی چه پیامایی داده بودن بهم خدا میدونه 🥲

یکم که پولدار شده بود همچین غلطی کرده بود شکر خدا زنش بی دست وپا نبود خوب نشوند سرجاش

🫡

خدا کمکت کنه ،به دلت آرامش بده ،خودتو نبازی ،تقصیر تو نبود که شوهرت نامردی کرده.

باورت میشه همش دارم خودمو سرزنش میکنم ولی هیچی کم ندارم..اینه که زجرکشم میکنه،این که با یکی صدبار پایینتر از من رفت تو رابطه

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
قربونت بشم به نظرم خدا دیگه گوشی رو داده دستت خیلی بیشتر مراقب باش

خدایی کار خدا بود ،وگرنه من احمق اینقدر زودباورم که هیچوقت گوشی چک نمیکنم،تو خواب خرگوشی بودم که این بلا سرم اومد

خوب کردی خدا دوراز جون بچه هات انتقام سخت ازش بگیره

امیدوارم..قلبم آروم نمیشه اصلا.. بدبختی اینجاست که خواب ندارم..از دیروز تا حالا فقط ۳ساعت خوابیدم و این فکرا حرفاشون قیافه بدترکیب دختره قربون صدقه هاشون داره منو میخوره..کاش میشد یبار برای همیشه تمومش میکردم میرفتم اون دنیا

حرفای دختره:دوست دارم عشقمشوهرم:منم دوست دارم نفسد:گرمای دستات جون و انرژی آدمو تقویت میکنه هاااا(چن ...

واقعا متاسفم عزیزم خیلییییییییی ناراحت شدم برات ببخشید ولی خاک برسرشوهرت هولت که ارزش اینجورخانمارونسبت به خانم خودش بیشترمیدونه متاسفانه خیانت بخشیدنی نیست ولی حسابی تهدیدش کن که دیگه سمت این کارانره

همین دو ساعت پیش که هنوز آشتی هم نکردمباردارم دکتر پرهیز حموم نوشته برام گفته در حد ۱۰ دیقه دوش بگیر ...

منم بارداری اولم رفته بودم حموم منم عادت دارم قبل از دوش گرفتن اول لباس زیرامو با دست میشورم خلاصه تا لباس بشورم و دوش بگیرم یکم طول کشید تا بیام بیرون دیدم شوهرم از در وحشت زده اومد داخل کلی حرف بارم کرد که چرا گوشیت رو جواب ندادی فکر کردم بلایی سرت اومده بهش گفتم حموم بودم صدا گوشی رو نشنیدم به چه حقی با من اینجوری حرف میزنی بعدم من چندتا ضربه با عصبانیت زدم داخل شکمم اون موقع هشت ماهه باردار بودم گفتم به خاطر این بچه به من توهین میکنی باید خودمو با بچه رو بکشم خلاصه دعوا یکم بالا گرفت اون قهر کرد رفت بیرون دقیقن یادم نیست ولی فکر کنم یه سه روز باهاش قهر بودم 😑🤭

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
امیدوارم..قلبم آروم نمیشه اصلا.. بدبختی اینجاست که خواب ندارم..از دیروز تا حالا فقط ۳ساعت خوابیدم و ...

اره ولی اینو بدون دیگه از این به بعد جایگاه سابق تو قلبت نداره دیگه مثل قبل براش ارزش قایل نیستی