بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفای دختره:دوست دارم عشقمشوهرم:منم دوست دارم نفسد:گرمای دستات جون و انرژی آدمو تقویت میکنه هاااا(چن ...
واقعا متاسفم عزیزم خیلییییییییی ناراحت شدم برات ببخشید ولی خاک برسرشوهرت هولت که ارزش اینجورخانمارونسبت به خانم خودش بیشترمیدونه متاسفانه خیانت بخشیدنی نیست ولی حسابی تهدیدش کن که دیگه سمت این کارانره
همین دو ساعت پیش که هنوز آشتی هم نکردمباردارم دکتر پرهیز حموم نوشته برام گفته در حد ۱۰ دیقه دوش بگیر ...
منم بارداری اولم رفته بودم حموم منم عادت دارم قبل از دوش گرفتن اول لباس زیرامو با دست میشورم خلاصه تا لباس بشورم و دوش بگیرم یکم طول کشید تا بیام بیرون دیدم شوهرم از در وحشت زده اومد داخل کلی حرف بارم کرد که چرا گوشیت رو جواب ندادی فکر کردم بلایی سرت اومده بهش گفتم حموم بودم صدا گوشی رو نشنیدم به چه حقی با من اینجوری حرف میزنی بعدم من چندتا ضربه با عصبانیت زدم داخل شکمم اون موقع هشت ماهه باردار بودم گفتم به خاطر این بچه به من توهین میکنی باید خودمو با بچه رو بکشم خلاصه دعوا یکم بالا گرفت اون قهر کرد رفت بیرون دقیقن یادم نیست ولی فکر کنم یه سه روز باهاش قهر بودم 😑🤭
فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲