2777
2789
عنوان

با پارتنری که افسرده شده چجوری کنار بیام🥺گاهی جواب پیامم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 92 پست
تو یدختری تو این جامعه زنستیز و مردسالار .همه جای دنیا مرد تلاش میکنه دل زنو بدست بیاره خودشو به زن ...

درسته ولی این داره میگه طرفش افسرده اس

دست خودمون نیست واقعا

وگرنه هیچ جای دنیا ، نه مردش و نه زنش دوست ندارن با کسی ک دوسش دارن بد خلقی کنن

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia  🐎

افرین درکت میکنم خیلی بده این شرایط من خودم یکم پر شور انرژی ام اذیت میشم...

اره منم هم نگران خودش میشم هم نگران روند رابطه مون میشم هم نگران وضعیت خودم تو رابطه🥺

عزیزدلم درخواست رو قبول کردم🌸

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونه دوسش دارم،خودشم دوسم داره که مونده،اره درسته، انقدررر یهو محبت میکنه و فاز عشق عاشقی میگیره ک ...

نه به خاطر دوس داشتن نمونداز این مطمئنه هر کاری کنه یه نفر هس هر شرایطی راه بندازه قبولش میکنه همین

عزیزم ایشالا زودتر خوب خوب بشی🌸کاملا درک میکنم چی میگی، فقط نمیدونم وقتی جواب پیاممو نمیده چجوری با ...

خیلی ب پر و پاش نپیچ

غر نزن ، گیر نده ، سوال پیچ نکن ک چرا جواب ندادی کجا بودی و فلان

کمی صبور تر باش 

من پارتنرم خیلی باهام صبوری میکنه ، ولی مثلا میاد حالم رو میپرسه

من فقط در جوابش میگم : مرسی بد نیستم 

همین

اون غر میزنه ک چرا حالمو نمیپرسی

اون جاست ک دلم می‌خواد دنیا خراب بشه رو سرم

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Sophia  🐎

اره منم هم نگران خودش میشم هم نگران روند رابطه مون میشم هم نگران وضعیت خودم تو رابطه🥺عزیزدلم درخواس ...

اره عزیزم دیدم میخواستم همین رو بگم درخواست رو که دیر قبول کردی دیگه منم همین جا گفتم 😅

نگران نباش مطمئن باش درست میشه و بعدش بخاطر این ک کنارش بودی و درکش کردی قدرت رو بیشتر میدونهههه

دقیقا برا همین میگمباید اهمیت نداد به این اداهاشون شوهر من یه ادم خودشیفتس که همیشه همینه باهاش برنا ...

شوهرت بازی راه میندازه جلوتر خودشو لوسو افسرده میکنه کخ سرویس اضافی بگیره ؟

دقیقا شگرد خودشیفته هاهمینه برای سرویس اضافه از زنها گرفتن

جدیدا پریودی زنارم‌برداشتن‌برای خودشون‌ لوس بازی در میارن میگن پریود مردانه شدیم بعد خانما پریود واقعی میشن میگن یعنی چی مشکل خودتونه شما زنها پریودیو بهونه میکنید !

کلا حسود و‌زیاده خواه‌و سواستفاده گرن و مردا بسیار بازیگرای خوبی کم کم غرق نقششون میشن و عادت میکنن پرنسس باشن

دقیقا برا همین میگمباید اهمیت نداد به این اداهاشون شوهر من یه ادم خودشیفتس که همیشه همینه باهاش برنا ...

افرین موافقم، فقط این روش قبل ازدواج ریسکه،ممکنه طرف کلا بذاره بره،برای رابطه ای که آدم تلاش کرده دلش نمیاد الکی خرابش کنه، الان شما همسرته تموم شده میدونی همیشه هست و ترس از دست دادنشو نداری، اگه یه درصد احتمال بدی ممکنه با بی توجهی برای همیشه از دستش بدی نگران میشدی و بهش توجه میکردی

درسته ولی این داره میگه طرفش افسرده اسدست خودمون نیست واقعاوگرنه هیچ جای دنیا ، نه مردش و نه زنش دوس ...

عزیزم میشه بگی الان تو این شرایطی که هستی ، دوس داری چجوری از عزیزات محبت بگیری؟ چجوری و با چه کاری میتونن کنارت باشن؟

نه به خاطر دوس داشتن نمونداز این مطمئنه هر کاری کنه یه نفر هس هر شرایطی راه بندازه قبولش میکنه همین

من چندساله باهاش آشنا شدم و چندین بار کات کردم، حتی کات طولانی یه سال دو سال،و باهاش جدی برخورد کردم،اینجوری نیست که هر کاری کنه بمونم،الان چون وضعیتش نرمال نیست و منم مطمینم که شرایط بدی داره برا همین فعلا کوتاه میام 

شوهرت بازی راه میندازه جلوتر خودشو لوسو افسرده میکنه کخ سرویس اضافی بگیره ؟دقیقا شگرد خودشیفته هاهمی ...

پرنسس نیس ولی کلا پدرم رو در اورده

منتظره من منت بکشم که عمرا این کارو کنم

میگه کم نتوقع باش

میگه مرکز توجه اون هست

میگه گرفتارم که خونه سر نمیزنم (الکی )

یه هو میگه سر درد دارم زیاد حرف نزن

انگار مثلا چه گوهیه هست که سر درد داره من حرف نزنم

یا میگه دل درد دارم حوصله ندارم میخواد بد اخلاقی کنه منم میگم دستش رو خوندم میگم شروع نکن خواهشا

قبلا مریض میشدم میگفت زود خوب شو حوصله ندارم

الان منم مثل خودش مریض میشه میگم زود خوب شو حوصله ندارم

کلا بازیاش دستم اومده قلقش افتاده دستم 

اما بازم روانم رو توی این همه سال خراب کرده

دکتر گفت بیماری روانتنی دارم به همچین چیزایی از استرس و اضطرابی که بهم میداد

همیشه سعی میکردم شرایط رو عالی نگه دارم اقا عصبی نشه ناراحت نشه

الان میگم به یه طرفم ناراحتت باشه عصبیه باشه به جهنم

خودش کم کم دمش رو گذاشته روی کولش

خیلی ب پر و پاش نپیچغر نزن ، گیر نده ، سوال پیچ نکن ک چرا جواب ندادی کجا بودی و فلانکمی صبور تر باش ...

عزیزم خیلی ممنونم که گفتی❤️ایشالا که زودتر هر مشکلی داری حل بشه و بهترین حال دنیارو داشته باشی😘

اره عزیزم دیدم میخواستم همین رو بگم درخواست رو که دیر قبول کردی دیگه منم همین جا گفتم 😅نگران نباش م ...

فدات گلم🌸

ایشالا که همینطور بشه❤️ممنونم که راهنمایی کردی،امیدوارم رابطه ات به بهترین حالت ممکن پیش بره🙏🌸

افرین موافقم، فقط این روش قبل ازدواج ریسکه،ممکنه طرف کلا بذاره بره،برای رابطه ای که آدم تلاش کرده دل ...

نه اصلااااا ریسک نیس

قربونت برم میگم مرد بخواد رمین و زمان هم خراب کنن درست میکنه

ایا مردی که زوری باشه مرد توئه؟

اگه قبل ازدواج درست نشه تا اخر عمر باید منت بکشی یا کوتاه بیای

زندگی این نیس عزیزم 

بزار اون نگران بشه که تورو از دست نده