2777
2789
عنوان

با پارتنری که افسرده شده چجوری کنار بیام🥺گاهی جواب پیامم نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 92 پست
نه فقط نمیخوام بخاطر این شرایط رابطه ام خراب بشه، دوسش دارم

مرد بخواد رابطه هیچ وقت خراب نمیشه

اون نخواد تو نمیتونی کاری کنی ذاتا دختری که زیادی دنبال درست کردن باشه و کوتاه بیاد جذابیتش رو از دست میده

نه مادرشی نه همسرش وقتی شوهرت شد براش همسری کن وقتی نه مسئولیتی قبول کرده نه تلاشی کرده همسری نکن بع ...

حرفتون حقه، قبول دارم ولی رابطه مون جدی بود الان اینجوری شده، تلاشی نکنم رابطه ام خراب میشه حالا بشینم تا دوباره یکی بعد ده سال بیاد تو زندگیم …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه حل داشتم ک اکس نمیشد خیلی وابستش نشو چون شاید ازت خسته شده بهونه میاره

اره خودمم اینجوری فکر میکردم کشیدم کنار ولی خودش پیگیر میشه دوباره میاد کلی منت کشی میکنه،مشکلاتشم میدونم که بخاطرشون کلافه است

مرد بخواد رابطه هیچ وقت خراب نمیشهاون نخواد تو نمیتونی کاری کنی ذاتا دختری که زیادی دنبال درست کردن ...

همون دیگه ، من چند بار کشیدم کنار خودش پیگیر میشه و ابراز محبت میکنه،منم به ظاهر بی تفاوت نشون میدم خودمو، ولی خوب دوسش هم دارم 

ببین تو این مواقع فقط کنارش باش اصن سعی نکن غر بزنی و گیر بدی من خودم سعی میکردم اصن پیام ندم تا خو ...

نه غر نمیزنم، از وقتی فهمیدم حالش بده گیر نمیدم هیچی نمیگم،ولی خوب دوس دارم کنارش باشم که نمیتونم،باید منتطر باشم خودش اوکی بود بیاد

نه غر نمیزنم، از وقتی فهمیدم حالش بده گیر نمیدم هیچی نمیگم،ولی خوب دوس دارم کنارش باشم که نمیتونم،با ...

افرین درکت میکنم 

خیلی بده این شرایط من خودم یکم پر شور انرژی ام اذیت میشم...

منم شرایطم همینهفقط برا ما برعکسه ، من حوصله اش رو ندارمخواهشا درک کنید و با ماهایی ک اینطوریم مهربو ...

تو یدختری تو این جامعه زنستیز و مردسالار .همه جای دنیا مرد تلاش میکنه دل زنو بدست بیاره خودشو به زن اثبات کنه و اعتماد زنو بدست بیاره که مردم زندگس و اهل زندگی و مسئولیت پذیر هست یا نه 

منم شرایطم همینهفقط برا ما برعکسه ، من حوصله اش رو ندارمخواهشا درک کنید و با ماهایی ک اینطوریم مهربو ...

عزیزم ایشالا زودتر خوب خوب بشی🌸کاملا درک میکنم چی میگی، فقط نمیدونم وقتی جواب پیاممو نمیده چجوری باهاش مهربون باشم؟🥺چجوری کنارش باشم؟

مگه نمیدونی در جامعه مردسالار همیشه زن مقصر و بدهکاره و مرد طلبکار و خودخواه و حق بجانب ؟

دقیقا برا همین میگم

باید اهمیت نداد به این اداهاشون 

شوهر من یه ادم خودشیفتس که همیشه همینه باهاش برنامم

یاد گرفتم اهمیت ندم به بازی هایی که راه میندازه

و کمتر بهش اهمیت بدم

محبت ام رو نصف کردم اهمیت دادنم رو نصف کردم کمی بهتر شده

مردارو بی محلی کنی میفتن دنبالت فقط

نزار بفهمه دوسش داریسریع هم نرم نشو بزار بیشتر منت بکشه سخت تر کن براش

میدونه دوسش دارم،خودشم دوسم داره که مونده،اره درسته، انقدررر یهو محبت میکنه و فاز عشق عاشقی میگیره که سریع دلم نرم میشه😕نمیدونم چجوری سخت بشم