2777
2789
عنوان

ارشد خوندن خوبه یااشتباهه

65 بازدید | 7 پست

من دوتا بچه دارم میخوام ازمون اموزش پرورش بدم 

استعداد درخشان بخاطر معدل بالام شدم و بدون ازمون میتونم ارشد ثبت نام کنم 

برم یا الکی نخونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید
تحصیلات هیج وقت اشتباه نیست ما اتومات وقتمون هدر میدیم چه بهتر حداقل تحصیلات کنی

برااینده کاری منظورم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با دو تا بچه!!!! اونا گناه دارن خودتم خیلی بهت فشار میاد من نمیرفتم راستش زندگی همین روزاس.

ن مسئلم بچه هام‌نیستن پسرم‌ک خب مدرسه میره

دخترمم دوره کارشناسیم همش پیش  مامانم بود 

بعد من ازمون ک‌قبول بشم برم سرکار باز همینه

بیشتر ببینید

چرا میخوای درس بخونی؟ برای یه شغل بهتر؟ موقعیت اجتماعی؟ کلاسش؟

جواب این سوالات را که بدی جوابت را میگیری.

اگه برای هدفهای پایینه نخون چون ارشد واااقعا ادمو خسته میکنه و اگه استاد راهنمات انسان نباشه اون مشکلات روحی که برات میذاره تا اخر عمر هستند.

البته شاید هم استاد راهنمات انسان باشه و به خوبی این دو سال را تموم کنی.

به نظرم اگه برات فرقی نداره با همین لیسانس برو سر یه کار نیمه وقت و بقیه ی وقتهات را صرف بچه هات و خونه کن

چرا میخوای درس بخونی؟ برای یه شغل بهتر؟ موقعیت اجتماعی؟ کلاسش؟جواب این سوالات را که بدی جوابت را میگ ...

شوهرم‌خیلی حساس نمیذاره جایی ببرم‌یا سرکار اینا تقریبا همش خونم حتی باشگاه هم‌نمیرم هیچجا تنها‌چیزی ک‌باعث‌مبشه یکم‌از خونه برم‌بیرون‌ همین دانشگاه 

هرکس نمیتونه تو این‌موقعیت من باشه که بدون‌ازمون ثبت نام‌کنه ارشد دولتی 

استاد راهنمای مقاله هامون‌تقریبا همین‌استادای خودمونن و‌بشدت بشدت عالین

میدونم سخته ولی همش میگم‌چرااستفاده نکنم نخونم بشینم خونه ک‌چی اومد و‌اژمون‌قبول نشدم دیگ همش خونه

بیشتر ببینید