تکراریتکراریتکراری مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 عنوان خورشت قیمه رب و نمک همون اول ریختم لپه ها نپخته بود متاسفانه | مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 45 پست شما اول میریزین رب و نمک رو ؟ ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه 1404/02/01 | 22:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 رب رو آره ولی اگر با گوشت قرمز درست کنم نمک رو آخر میزنم اگر با سینه مرغ درست کنم نمک هم با رب همون ... جدا چرا دلیلش چیه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 رب اره ولی نمک یه ساعت اخر چرا نمک یه ساعت آخر ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 رب بلهنمک نه چرا رب هم که باعث میشه لپه خوب نپزه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 عاره موقع تفت دادن گوشت با پیاز و لپه رب و نمک میزنم اخه نمیزاره لپه خوب بپزه که ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 اول جدا لپه رو بدون رب و نمک میپزم اخرسر ادویه و رب اصافه میکنم منم باید اینطوری بپزم دیگه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
مادرعاشقق عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1279 چرا رب هم که باعث میشه لپه خوب نپزه والا من ۱۴ ساله غذا میپزم هیچوقت رب رو وسط نریختم همون اول تفت میدمچه ربطی داره؟؟؟؟نمک هم برای اینکه گوشت بپزه نمیریزم کاری به لپه نداره
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 رب آره نمک نه بنظرم بذار زودپز اول نیم ساعت اگر نپخت نیم ساعت. دسگه نمیشه که من قابلمه دوستدارم که جاافتاده بشه ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 نمک و رب اخر کاره اول بریزی خوب نمیپزه آره انقدر ناراحت بودم ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 گوشتا رو در بیار کم کم اب بریز بزار لپه ها بپزه وقتی پخت دوباره گوشتا رو اضافه کن چند دقیقه بعد خامو ... دردسر میشه اونطوری که ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 لپه ات دیرپزه وگرنه ربطی به رب و نمک نداره... دیرپز نیست باور کن چرا ربط داره ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
sudaq عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 1444 چرا نمک یه ساعت آخر مادرم میگفت نمک باعث دیرپخت گوشت قرمز میشه منم طبق گفته ش عمل میکنم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 والا من ۱۴ ساله غذا میپزم هیچوقت رب رو وسط نریختم همون اول تفت میدمچه ربطی داره؟؟؟؟نمک هم برای اینکه ... چی بگم حتما من رب زیاد میزنم نمک هم میزنم بخاطر اون نپخته بوده ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 8117 جدا چرا دلیلش چیه آب لپه خورشت رو بد رنگ و بد مزه میکنه بعد خورشت قیمه با گوشت قرمز رو من تو زودپز درست میکنم لپه تو زودپز ۲۰ دقیقهای میپزه و گوشت گوساله ۱ ساعت و نیم لپه له میشه خورشت رو بخوام با مرغ درست کنم هم لپه تو قابلمه دیر میپزه و تا لپه بپزه مرغ له میشه مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 8673 مادرم میگفت نمک باعث دیرپخت گوشت قرمز میشه منم طبق گفته ش عمل میکنم رب چی ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه