از درس دادن و سر و کله زدن فوق العاده بدم میاد ولی ب درسای سبکشون ب تایم کارشون بشدت حسادت میکنم هی میگم کاش رفته بودم دبیری از اونورم میگم ن دوست نداشتم ولی انگار کم کم دارم علاقه پیدا میکنم وقتی از سختی درسا در آینده میگن
فقط روز هایی که از متوسطه اول میام، آنقدر بلند حرف زدم که گلوم التهاب و ورم داره😢 آه.... تاپیکت رو من کردم جای درد و دل😂 ولی کارمند های دیگه رو می بینم لعنتی ها صبح تا ظهر نشستن. من تو کلاس اگر چند دقیقه بشینم همش دارم راه میرم و پاس تخته چیز مینویسم و حرف میزنم. بچه ها هم اگر فکر کردی ذره ای درک و فهم دارن که ندارن. کارمند های دیگه با راحتی می شینن سر کار صبحونه میخورن. بیکار می چرخن. حتی معاون های مدرسه هم به شدت بیکار هستن. اما معلم واقعا پوستش کنده میشه. هر ساعت 30 40 تا مراجعه کننده شلوغ و رومخ انگار داشته باشی و در ازاش کمتر از صد هزار تومن بگیری:/
طرفدار حق و عقلانیت. 🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵🩵صلوات جلیل ختم بفرمایید. 🩵🌹
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر میشود از خویش گریخت ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ..."""""""""""" (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم ......... نه از حالم خبر دارم ......... گهی از جان گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم ............ گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست در این عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمیشود که نمی شود که نمی شود """"زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=
من خود بلای خویشم .... از خود به کجا گریزم""""""""کوچ تا چند ؟!مگر میشود از خویش گریخت ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ..."""""""""""" (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم ......... نه از حالم خبر دارم ......... گهی از جان گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم ............ گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست در این عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمیشود که نمی شود که نمی شود """"زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=
فقط روز هایی که از متوسطه اول میام، آنقدر بلند حرف زدم که گلوم التهاب و ورم داره😢 آه.... تاپیکت رو ...
منم اینقدر دلم پره روم نمیشه بگم زیاد میشه ب تابستونا فک کن ب تعطیلیا هیچ شغلی بهتر این نیست ک وقتی بچت تعطیله تو هم تعطیلی بالا سرشی مامان خودم کارمند بود حقوقشم خوب بود ولی ما همیشه حسرت غذا گرمو داشتیم تابستونا صبح تا ظهر باید چشم راه میکردیم تا بیاد
عزیزم دولت باخت نمیده. اگر معلم تابستون بیکاره علتش اینه که در طول سال به ازای هر ساعت کار صد هزار ت ...
گل گفتی. واقعا اعصاب ما معلما تحت فشاره. متوسطه یجور؛ ابتدایی هم یجور.
من که کلاس اولم؛ دوست دارم سال تموم شه؛ دیگه مغزم کشش ۴۰ تا بچه رو نداره
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)