2777
2789

برای یه امتحان 

مغزم ارور میده ؟😊

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ خوابیدی دیگ خواااااابیدی

عه سلام کاپ کیییییک😍😍😍🥺🥺🥺🥺

من دو ساله میشناسمت

خیلی با اون اکانتت پیگیرت بودم با اینم همینطور 🥺😍😁

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

از الان بخون تا 12

بعد بگیر بخواب

بعد 3 بیدارشو تا 7 👈👉👀

(چرا احساس میکنم امتحانت ریاضیه...)

یه عدد enfp دلقک☺🔪به من میگن ایزوعلی😔💅 دل نخواهم داد سرسری🗿با لباسای عرعری😂 عصبی میکنم همه رو جنگلی✨    

از الان بخون تا 12بعد بگیر بخواببعد 3 بیدارشو تا 7 👈👉👀(چرا احساس میکنم امتحانت ریاضیه...)

کاش ریاضی بود 

عه سلام کاپ کیییییک😍😍😍🥺🥺🥺🥺من دو ساله میشناسمتخیلی با اون اکانتت پیگیرت بودم با اینم همینطور � ...

سلام عزیزم

بوس بهتتتت😘😘

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
سلام عزیزمبوس بهتتتت😘😘

خدا حفظت کنه برای خانواده ات مهربون😍😍🌱🌱🌺

کاش ریاضی بود

یا خودا

مگه چه درسیههههه

من که همیشه سر ریاضی پارم👈👉👀

یه عدد enfp دلقک☺🔪به من میگن ایزوعلی😔💅 دل نخواهم داد سرسری🗿با لباسای عرعری😂 عصبی میکنم همه رو جنگلی✨    

یا خودامگه چه درسیهههههمن که همیشه سر ریاضی پارم👈👉👀

فلسفه است