2777
2789

دست آهنین ترکیب وصفیه یا اضافه استعاری؟

آهنین صفته 

ولی از اونطرف استعاره هم داره ویژگی آهن به دست نسبت داده شده

کدومشه؟

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

هر دوش میشه بیشتر وصفی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری هوش مصنوعی

هوش مصنوعی دوستام زدن هرکدومشون یه چیز گفت 

یکی گفت وصفیه یکی گفت استعاری

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

بنظرم اضافه استعاری ینی اینکه اون چیز که مربوط به انسان هست رو به یک شی نسبت بدی

ولی اضافه استعاری فقط میتونه یه نوع ترکیب اضافه باشه

مثلا دست روزگار 

اینجا روزگار صفت نیست مضاف الیه

😑😐

اضافه استعاری نقش آرایه س

ترکیب وصفی جزو دستور هاس

هردوش رو داره

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید
بنظرم وصفیولی استعاری هم میشه گرفت جمله اشو کامل بگو ببینم

جمله ای نداره 

چطوری ممکنه😑

اضافه استعاری باید استعاره از یه چیزی باشه ک خب اهنین استعاره خاصی نیست و بیشتر میخاد بگه مث اهن محکمه پس وصفیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

است اضافه کن اگه معنی داد یعنی وصفیه دست آهنین است خب معنی میده ولی مثلا دست علی ، دست علی است ترکیب اضافیه

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
😑😐اضافه استعاری نقش آرایه سترکیب وصفی جزو دستور هاسهردوش رو داره

عه؟ فکر کردم اضافه استعاری جزو دستور هاست

هوش مصنوعی دوستام زدن هرکدومشون یه چیز گفت یکی گفت وصفیه یکی گفت استعاری

فگر کنم به جمله هم مربوط میشه

منم والا انسانی بودم اما اینو یادم نیست ما بیشتر آرایه داشتیم 😅

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی