2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12379 بازدید | 441 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگران نباش مهم اینه یه ازدواج با کیفیت و آگاهانه داشته باشی نه مثل ما تو سن کم ازدواج کنی و هر روز خ ...

من ثبتنام کردم خیلی مرحله داره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

البته الان هم همین بعضی ها سخت گیری بیجا میکنن بعضی ها هم افراطی ان هر روز با یک نفرن

من به بعضی از این سختگیرا می‌گم بابا انقد سختگیری نکنید، یه سلامی، احوالپرسی چیزی، چه اشکالی داره

اسی کار ندارم شاید خیلی اخمو بودی

ولی باور کن اگه پسری یه دختر ر‌ بخاد به خاطر سنگین بودنش پسش نمیزنه مگر اینکه خیلی اخمو و بدخلق باشه. 

من فک میکنم برا خیلیامون تو دانشگاه موقعیت نبوده چون پسند نشدیم نه به خاطر سنگینی دخترای سنگینی بودن چ.ن خوشگل و خوشتیپ بودن صد تا خ‌واستگار داشتن

منم مثل شما هیچوقت رفتار با پسرا رو بلد نبودم الانم ۳۰ سالمه

تو دانشگاه ترم آخر یه پسر موقع امتحانات ازم خوشش اومد ،اومد ازم جزوه بگیره شانس منو میبینی موقعی که دیگ دانشگام تموم شده بود دیگ اصلا ندیدمش

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
من ذکر بلدم برای ازدواج صدرصد نتیحه بده

چ ذکری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
عزیزم شما ک هنوز سنی نداری جوون تو دانشگاه شاید پیدا نشه محل کاری در همسایه ای بالاخره از ی جا پیدا ...

سنتی؟ سنتی که عشقی درش نیس... البته هس، ولی خیلی کم، دوس داشتم یه نفر از من خوشش بیاد یه مدت رو آشنا بشیم بعدش خانواده بیاد وسط..‌

آره دیگه😅🫠 خدایی هیچ پسری سنش به من نمی‌خوره...

بیخیال بابا

پسرا و حتی دخترای هدفمند اکثرا بالای ۳۰ ازدواج میکنن چون درگیر کار و درس بودن 

من ۲۶ سالمه دوست پسرم ۳۳ سالشه پسر خیلی خوبی هم هست کلی دوست هم سن خودش داره که بی حاشیه در حال کار و تلاشن 

در مسیر... 🌱