2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12376 بازدید | 441 پست
معلم های ما دهه هفتادیا مغز مارو با اینکه کسی دوست دخترش و نمیگیره دختر سنگین باشه ازدواج می‌کنه گول ...

دهه شصتی ها دیگه بدتر یه موبایلم نبود وتنها وارد مغازه ای هم نباید میشدیم که حرف درمیارن که دختر فلانی چرا رف تو مغازه ی فلانی حتما چیزی هس بینشون

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

نگران نباش مهم اینه یه ازدواج با کیفیت و آگاهانه داشته باشی نه مثل ما تو سن کم ازدواج کنی و هر روز خ ...

نه دوست ندارم از طریق سایت ازدواج باشه، خودم دوس داشتم با کسی آشنا شم، سایت قشنگ معاملس!!! تازه اگه مزاحم نباشن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم، معلما، مدرسه، خانواده، فامیل. حالا همون پسرای فامیل که به من می‌گفتن ببین با پسری چیزی ...

واقعا اشتباه کردیم حالا من دوسال پیش فهمیدم و با یکی دوست شدم چه فایده منو نمیخواد الانم تنهام و سختگیر تو ازدواج واقعا موندم چه غلطی کنم 

همه چیز درست میشه

نه دوست ندارم از طریق سایت ازدواج باشه، خودم دوس داشتم با کسی آشنا شم، سایت قشنگ معاملس!!! تازه اگه ...

نه این معتبره زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامیه یه سر برو متوجه میشی

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
نه دوست ندارم از طریق سایت ازدواج باشه، خودم دوس داشتم با کسی آشنا شم، سایت قشنگ معاملس!!! تازه اگه ...

آها از طریق سایت بود ببین سنت بالا نیست واقعا برو کافه برو بیرون برو باشگاه به خودت برس مطمئن باش پیشنهادی بهت میدن

همه چیز درست میشه

منم اینجوری بودم الان 40 سالمه مجردم دیگه به ازدواج فکرم نمیکنم

واقعا خیلی بد کردیم , مثلا اگه با یه مرد حرف می‌زدیم چی می‌شد، دنیا به آخر می‌رسید؟ همش از حرف اطرافیان ترسیدیم , نکنه بگن دختر بدیه داره پا می‌ده و اینا

ای جونم منم تو عقد یکسال موندم سر خونه هم باز مجبور به صبر بودم الانم ۸ ماه اقدامی باردار نشدم شوهرم ...

قربانت....نه اصلا همین یدونه بسمونه اینو به یه جایی برسونیم شاهکار کردیم فقط تمرکزمون برای پسرمونه تو وقتش به همه چی برسه ازدواجشم مثل ما نشه درسته من راضیم بالای سی ازدواج کردم اما بازم همه چی به وقتش خوبه...دومی میومد اینم لنگ میموند در اینده ...از اینورم سنمون بالاس ریسک نمیخواییم بکنیم....خدا همه بچه ها رو سلامت نگه داره بچه ی ماهمچنین...انشاءالله بزودی زود دامن تو هم سبز بشه نگران نباش حتما با تقویت کننده ها که دکتر میده شوهرت خوب میشه برادر بزرگ منم اونطوری بود خوب شد با ویتامینا دختردار شدن خداروشکر

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

منم ۳۰ ام همیشه خشک و بسته بودم

حتی با مانتو ام شدم ولی ادم مناسبی یا میاد یا میره

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..