2777
2789
عنوان

کیا مجرد سن بالان من خیلی دختر خشکی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 12376 بازدید | 441 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم حالا چندسالته ترسیدم ۳۰ک خوبه ای کاش من ۳۰سالم بود من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت ...

انشالله خوبش نصیبت بشه

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
۳۰ سال ک سنی نیست دوست من تو ۳۵ سالگی با یه قاضی ازدواج کرد الانم حتما مورد خوب برات میاد دیگه زمان ...

خدا کنه منم ی ازدواج خوبی داشته باشم برام صلوات میفرستی؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

راستش اینجا هم جای مناسبی واسه مطرح کردنش نیستچون من خیلیا رو میبینم اینجا که اتفاقا مدل شخصیتی شما ...

آره مثل اون دوران من، الانم اینجا هست. ولی من فهمیدم که چقد اشتباه کردم. می‌تونستم یه کم راحت تر رفتار کنم، اصلا می‌تونستم سنگین و مهربون باشم. من حتی مهربونم نبودم، خشک و بی احساس رفتار می‌کردم...😅

باخت ندادی من ۳۲ سالگی ازدواج کردم الانم ۳۵ سالمه تازه بفکر بچه دار شدنم

منم ۳۴سالگی عقد کردم تازه یکسال ونیم هم عقد بودم😅بعدشم عروسی بازم یکسال ونیم صبر کردم خونه دار بشیم تازه ۳۷اقدام کردم به بچه دار شدن ۳۸بچم دنیا اومد الانم ۴۲سالمه پسرم تازه وارد ۵شده ....من از تو هم خوش خیالتر بودم😅😅😅

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

گفتم حالا چندسالته ترسیدم ۳۰ک خوبه ای کاش من ۳۰سالم بود من ۳۵سالمه و مجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت ...

والا سن منم فرقی نمی‌کنه، به هر کسی می‌گم ۲۹ سالمه، نی‌گه اووووه ازدواج نکردی؟ من دیگه حتی اعتماد به نفس اینم از دست دادم بخوام با کسی آشنا شم و سنمو بگم، دوستای من ازدواج دومشونم کردن...

منم ۳۴سالگی عقد کردم تازه یکسال ونیم هم عقد بودم😅بعدشم عروسی بازم یکسال ونیم صبر کردم خونه دار بشیم ...

ای جونم منم تو عقد یکسال موندم سر خونه هم باز مجبور به صبر بودم الانم ۸ ماه اقدامی باردار نشدم شوهرم اسپرمش  ضعیفه آزمایش داده .... حالا گیرم که دنیا بیاد ۳۶ سالگیم مادر میشم بعدیش ۳۸ سالگی . شما دومی رو نمیخای دیکه؟؟

معلم های ما دهه هفتادیا مغز مارو با اینکه کسی دوست دخترش و نمیگیره دختر سنگین باشه ازدواج می‌کنه گول ...

کاملا موافقم، معلما، مدرسه، خانواده، فامیل. حالا همون پسرای فامیل که به من می‌گفتن ببین با پسری چیزی دوست نشیا، خودشون با دوس دختراشون ازدواج کردن... حتی الان برادرام...‌