2777
2789
عنوان

پسری ک

125 بازدید | 15 پست

بچه ها  خواستگاری رسمی صورت گرفته و چند ماهه در ارتباطم من خودم ٢٨ سالمه مطلقه ام و در حال حاضر بیکارم.

پسر ٣٠سالشه سابقه ازدواج و خواستگاری نداره.خودش عاشقم شده و جلو اومده

وقتی اومد خواستگاری بیکار بود اما الان سرپرست ی شرکت شده و خونه قرارع بسازه و ماشین هم داره.

حالا مشکل اینه این پسر منو کامل زن خودش میدونه, همه چیو تمام شده می‌دونه... راجب اخلاق و رفتار و همه چی صحبت میکنیم ولی پسر مدام دوس داره از بوس و بغل و اینا حرف بزنه ...  راحت حرف میزنه میگم چرا انقد راحتی میگه خب زنمی، بچه ها من الکی حساسم؟ 

نمیدونم والا 

همه مردا از این حرفا میزنن اغلب

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب وقتی در موردش حرف میزنه و میگه الان زنمی، در واقع میخواد رابطه برقرار کنه گلم. شما خودداری کنید‌ و برخورد جدی کنید تا اون هم به شما بیشتر مطمین بشه. این برای کسب اعتماد اون به زن مطلقه خیلی موثره. بعدا سوژه نگیره

چرا؟ خواستگار رسمیه خانواده ها در ارتباطن

بنظرم بزار چند وقت دیگه هم بگذره و سعی کن بیشتر بشناسی طرفو

کسی که قبل اینکه جواب تورو بدونه اینقدر به خودش مطمئنه و میگه زنمی ممکنه بعدا هم برات دردسر درست کنه (یجورایی انگار هنوز هیچی نشده حس مالکیت داره روت)

بهترین کار اینه که تا از علت رفتارش مطمئن نشدی بهش بله نگی

خب وقتی در موردش حرف میزنه و میگه الان زنمی، در واقع میخواد رابطه برقرار کنه گلم. شما خودداری کنید‌ ...

ن ببین مدام میگه
دستات سفیده خدا زودتر اون روز بیار ک ...
زنم باشی از سر کار بیام و فلان ...

حواستو جمع کن، احتمال میدم داره امتحانت میکنه

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…