2777
2789

من یه زن عموی عفریته دارم از بديش هرچی بگم کم گفتم 

ولی هر کی که غریبه هست میبینش میگه چقدر ساده هست 

بنظرتون بخاطر قیافه هست؟

بعد چجوری میتونن این کار رو کنن

بخاطر سیسات و چهره آدما 

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور سیاست هایی مثلا؟

مثلاً ژنموی منم خیلی مزخرفه ،با همه بده دعوا داره ینی با ما و عمو و عمه هام اما فامیل میگن چقدر خوب و مهربونه 

جلو فامیل هم و راست میشه با ما خوبه 

چهره اش هم مظلومه

خالمو آوردم تو سایت😁✌🏻کاربریش با منه ،منو خالم شماو همه🍃ما به درد بی‌کسی های خود عادت‌کرده‌ایم،نیمه‌شب‌ها تا سحر به‌غصه‌خلوت‌کرده‌ایم،بی‌وفایی در مرام ما نمی‌گنجد ولی.......     بی وفایی کرده با هرکس رفاقت کرده ایم!

بیشتر ببینید

من الان دیگه به یقین رسیدم ۹۰ درصد اینایی که ادم فکر میکنه چقدررر ساده و خوش قلبن برعکس خیلی شیطان صفت و مارموزن 

من خودم واقعا از سادگی خودم در برابر ادمها بدم میاد و با هر کسیم وارد ارتباط میشم حتما در نهایت ازش ضربه میخورم ولی اکثرا میگن ادم تو نگاه اول فکر میکنه خیلی مرموز و مغرور و با سیاستی 😅

من یک عدد واقعا سادم که مردم بعد معاشرت با من متوجه میشن🥲

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
بیشتر ببینید
خب عزیزم سیاست های چجوری مثلا؟ چکار میکنند

خوب مثلان جلوی دیگران فرشته میگیرن تا بقیه درموردشون خوب فکرکنن💔🤦🏼‍♀️مثلان زن داداشم قیافش مظلومه ولییی باهمه دعوا تو حسادت میکنه ولی من جلوی بقیه خودشو خوب میگیرن 

ببخشید میتونم بپرسم چجوری میتونید آنالیز کنید‌؟ من بلد نیستم

ببین من از بچگی اینطوری بودم 

مثلا تو مدرسه تا یکی رو میدیدم شخصیتش رو حدس میزدم و معمولا هم درست از اب در می اومد 

یا مثلا یه ذره اختلالای شخصیت رو بخونی یا ادمای حسود رو بشناسی از حرکات مردم متوجه میشی که چطور ادمیه چون الان نود و نه درصد ادما حسود رو که هستن بعد بعضی ها شخصیت نمایشی دارن 

حالا سنتم بره بالا تجربه ات بره بالا بهتر ادمارو میشناسی