2777
2789
عزیزم از من به شما نصیحت بخاطر عروسی دیگران خودتو انگشت نما نکنیامثل همیشه برو که هستی فقط لباسای زی ...

چه‌چادری، رنگی یا مشکی مجلسی؟ میکاپ نکنیم اصلا؟ راهنمایی کنید 🧡 چجور رفتار کنیم که سنگین باشه؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چادريم اما تو عروسي ها يا عبا ميپوشم و روسري حجاب ميكنم كامل آرايش مليح ك زننده نباشه

راستش من عروسي نميتونم چادر بپوشم اما مثل لبناني ها عباي شيك و روسري و شال با حجاب ميپوشم اخه با چادر تو عروسي آدم خيلي تو چشم مياد البته به خودت مربوطه حرف بقيه مهم نيست

منم چادريم اما تو عروسي ها يا عبا ميپوشم و روسري حجاب ميكنم كامل آرايش مليح ك زننده نباشهراستش من عر ...

آخه با چادر خیالم از حجابم راحت تره. بنظرتون چه چادری بپوشم؟ زیرش چی؟

مثلا اگر عروسی فرد خیلی نزدیک بود و باید میرفتیم به عروسی مختلط، چجور بریم؟ با چه لباسی و چادری؟ چه ...

ببینید مهربون،سبک رفتار،پوشش کاملا شخصی هست و البته که آدابی هست 

شما چادر رو به دلیل خاصی انتخاب کردید برای پوششتون؟ چهارچوبی که برای معاشرت با نامحرم دارید برای شما چه محدودیت هایی رو تعیین کرده؟ همون رو رعایت کنید

اما اگر طبق اصول دین و احکام و شرع و ... میپرسید که موضوعش متفاوته

من پوششم معمولیه،۹۰درصد وقت ها موهام بیرونه از روسری و لاک دارم ،استین های لباس هام حتی بیرونی اکثرا کوتاهن،ولی گاهی وقتا روسریم جلو نامحرم بیفته هیچ فرقی نداره برام مگر اینکه ثانیه ای نگاهشون اذیت کنه 

اما وقتی میرم مسجد یا اماکن مذهبی ،چون طبق قوانین اونجا چادر میپوشم،به احترام اون چادر موهام رو کامل میپوشونم،لاک های جیغ و روشن نمیزنم،آرایش نمیکنم و ... 

من در مورد شما و بقیه نمیتونم نظر بدم که باید و نباید پوششتون چی باشه برای همین خودمو مثال زدم🌸

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ببینید مهربون،سبک رفتار،پوشش کاملا شخصی هست و البته که آدابی هست شما چادر رو به دلیل خاصی انتخاب کرد ...

عزیزم مرسی که انقدر قشنگ نوشتی. قطعا دغدغه م هست که جلو‌ نامحرم کامل پوشیده باشم، یعنی در یک عروسی شیک باشم ولی حجابم کامل باشه با چادر. برای همین راهنمایی خواستم که تو مراسم عروسی مختلط چجور بپوشیم؟

برا عروسی که لازم نیست کاری بکنی فقط یه روسری و مانتو مجلسی کافیه روشم چادر میپوشی هر چادری که حجابت ...

خیلی قشنگ گفتید. 🧡 روسری و کفش و مانتو و چادر رو چه رنگی و جنسی و مدلی انتخاب کنیم؟

چه خوب گفتید 🧡 چادر مشکی مجلسی بپوشیم یا چادر رنگی مجلسی؟ چه جنسی بهتره؟ میشه بیشتر بگید از کفش ؟ ا ...

عزیزم چادر مجلسی زینت حساب میشه 

اگه واقعا میخوای حجاب تو رعایت کنی و مذهبی هستی 

من خودم باشم عروسی مختلط نمیرم ولی اگه مجبوری چادر مشکی ساده بپوش برو آرایش هم نکن چون آرایش هرچندکم یا ملایم بازم زینت حساب میشه فقط یه روسری و مانتو مجلسی بپوش برا دل خودت همین کفش هم ترجیحا کفش معمولی بپوش چون با چادر هستی کفشی انتخاب کن که به چادر بیاد یه کفش ساده اسپرت یا خانومانه بدون پاشنه. 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید
آخه با چادر خیالم از حجابم راحت تره. بنظرتون چه چادری بپوشم؟ زیرش چی؟

من همه جا چادر لبناني بيروتي ميپوشم 

ببين چادر هاي مجلسي هم هست ك كلي نگين داره و مدل داره ولي بنظرم زيبايي چادر ب سادگيشه اونا اصلا ديگه چادر نيست

زيرش ميتوني شوميز و شلوار بپوشي ولي شيك 

كلا استايل كردن با چادر خيلي سخته خواهر😂

عزیزم چادر مجلسی زینت حساب میشه اگه واقعا میخوای حجاب تو رعایت کنی و مذهبی هستی من خودم باشم عروسی م ...

مرسی برای راهنمایی ، چه‌ جور چادری بپوشم؟ مشکی؟ میشه با جنس کن کن پوشید؟ روسری هم ساتن بپوشم مدلدار ببندم ، پیشنهادتون چه رنگیه ؟ مانتو مجلسی بلند یا تا زانو ؟ چه رنگی باشه بهتره؟ میشه کیفم رو با رنگ روسریم و‌ کفشم ست کنم؟ میشه بیشتر راهنمایی کنید 

خیلی قشنگ گفتید. 🧡 روسری و کفش و مانتو و چادر رو چه رنگی و جنسی و مدلی انتخاب کنیم؟

من خودم خرید که میکنم خیلی دنبال این نیستم حتما همین جنس پیدا کنم ولی خب سعی میکنم یچیز قیمت مناسب با جنس خوب و قشنگ بگیرم چادر هم باید ببینی با کدوم مدل بیشتر میتونی حجابتو حفظ کنی بعضیا یکم اندام شون توپره چادر ملی یا جلابیب بپوشن مثل مانتو میشه براشون ولی بعضیا نه اینجور نیست بعضیا با چادر ساده راحت ترن بعضیا با چادر کمری یا همون چادرحسنا راحت ترن مدلش فرقی نداره فقط یه مدلی باشه که خودت راحت تر باشی و بتونی حجاب تو کامل حفظ کنی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
بیشتر ببینید