2777
2789
عنوان

اگه به دختری تجاوز شه و دختر بتونه متجاوز رو به قتل برسونه مجرمهه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 74 پست
پسره هی بگه دنبال چی میگردی😆😆دختره بکه اسپری داشتم لامصب پیدانمیشه😆😆😆😆😆

پسره هم میگه نگران نباش من دارم 

و‌از اسپری تاخیری استفاده میکنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین نمیشه گفت همه اینجورین به هرحال همه جدا از نژاد و ملیت انساننولی درکل آره کشوری که خودش تو مشکل ...

اون بی فرهنگای وحشی هیچیو نمیتونن بسازن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

پسره هم میگه نگران نباش من دارم و‌از اسپری تاخیری استفاده میکنه

خخخخ،وای مردم ازخنده،خدا نکشتت،من هرچی بزارم کیفم پیدانمیکنم،ازبس توش پراز وسایلای بچه هامه،ازلباس و مای بی بی بکیر تا اسباب بازیاشون،یواشکی میندازن توش😁

وای اصن تا میتونی باید دوری کنی از همچین فضاهایینه اینکه بترسی و خونه نشین شیولی درکل از محیط های پر ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️با این اوضاع فک نکنم بتونم با کسی دیت برم دیگه 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

خخخخ،وای مردم ازخنده،خدا نکشتت،من هرچی بزارم کیفم پیدانمیکنم،ازبس توش پراز وسایلای بچه هامه،ازلباس و ...

منم همینطور

اخرم همیشخ یه جیزی جا میذارم 

تون احظه میبینی اسپری کلن تو کیف نذاشته طرف

ریحانه جباری از مغازه سلاح خریده بود و برنامه قتل داشت 

تازه گفتن باکره هم نبوده 

وکیلشم عادت داشت همیشه بگه طرف میخواسته از خودش دفاع کنه حتی واسه اون پسره ارمان که جسد دختره رو نیست و نابود کرد هم چرت و پرت به هم بافت

کسایی که غیرقانونی و قاچاقی میان تو کشور

شهر ما خداروسکر اصلا افغانی نداره،چون به اونارو نمیدن،خیلی تمیزه،ولی دولت هم خیلی بهشون میرسه،سهمیه شیر خشک پوشک،تو شیراز یه زن افغانی گف۶بچه دارم دولت میرسه بهش

نه اما دختر باید ثابت کنه تجاوز بوده که به این راحتیا نیست! همینجوری نیست ک بگه اره داشت بهم نجاوز م ...

خیلی وقتا اصلا نمیشه ثابت کرد از نظر قانون باید صبر کرد تجاوز صورت بگیره تا مدرک باشه بعد طرفو کشت خیلی قانون چرتی داریم