2777
2789
عنوان

اگه به دختری تجاوز شه و دختر بتونه متجاوز رو به قتل برسونه مجرمهه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 74 پست
نههه دور از جون امیدوارم هیچ کسی تو این موقعیت قرار نگیره ولی خب نمیدونم به نظرم باید یه اسپری بیهوش ...

اره اسپری فلفل بیهوشی 

وای خدایا خیلی میترسم 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون شرایط تا اسپری در بیاری طرف خاافکاره ازت میگیره رو خودت استفاده میکنه

نمیدونم واقعا🥲تصورشم دردناکه 

میتونیم به پسرامون یاد بدیم که چجوری رفتار کنن با یه خانوم🥲تا چندسال دیگه اوضاع بهتر شه

تصور کردم خنده داره،😁😆فک کن دختره داره اسپری درمیاره زیپ کیفش گیرکته یا اسپری تو کل وسایلای کیفش گم شه،هنوز داره میگرد😁😁😆😆

نمیدونم واقعا🥲تصورشم دردناکه میتونیم به پسرامون یاد بدیم که چجوری رفتار کنن با یه خانوم🥲تا چندسال ...

قطعن پسرای ما اینکارو نمیکنن 

و با زاد و ولد شدید افغان ها تو خونه خارج بیمارستان ، آینده بچه هامون چه پسر چه دختر در خطر جدیه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

باید به نظرم ضربه به اونجاش زد که از درد بیوفته و نتونه راه بره 

چاقو و اسپری و اینا ریسکیه هم میتونه ازمون بگیره بزنه به خودمون هم اگه بمیره بدبخت میشیم

تصور کردم خنده داره،😁😆فک کن دختره داره اسپری درمیاره زیپ کیفش گیرکته یا اسپری تو کل وسایلای کیفش گ ...

دقیقا استرسم داره🤣

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

باید به نظرم ضربه به اونجاش زد که از درد بیوفته و نتونه راه بره چاقو و اسپری و اینا ریسکیه هم میتونه ...

وقتی چاقو رو گردنه یا چند نفرن نمیشه

خدا نیاره

نمیدونم واقعا🥲تصورشم دردناکه میتونیم به پسرامون یاد بدیم که چجوری رفتار کنن با یه خانوم🥲تا چندسال ...

بعضیا کلا مریضن ذاتی 

تا خُدا بود پناهت،چه خطر بود زِ راهت؟

قطعن پسرای ما اینکارو نمیکنن و با زاد و ولد شدید افغان ها تو خونه خارج بیمارستان ، آینده بچه هامون چ ...

ببین نمیشه گفت همه اینجورین به هرحال همه جدا از نژاد و ملیت انسانن

ولی درکل آره کشوری که خودش تو مشکلات خودش مونده نمیتونه بقیه رو هم پوشش بده و البته وظیفه ایم نداره درقبال بقیه

بهتره بجای رفتن به یه کشور دیگه بمونن و کشور خودشونو بسازن 

وقتی چاقو رو گردنه یا چند نفرن نمیشهخدا نیاره

اگه چند نفر بودن فکر کنم هیچ راهی جز چاقو نباشه منتها چاقو رو باید به پا یا دستش زد که نمیره و بعدم خودمون به پلیس خبر بدیم که ببرنش بیمارستان از خونریزی نمیره 

قانون مزخرفی داریم خون این آدما به نظر من حلاله و بدون تردید باید چاقو رو زد تو گردنشون