2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۴۰۲.۶.۱۰

شبی ک از صبح شدنش ترسیدم شبی ک با ی کوله پشتی تو خیابون ها موندم

خدا ازت نگذره ۲ سال گذشت من بزرگ شدم یادم نرفت دقایقش رو ساعتش رو 

چند ساعت تو خونه گشتم من از زندگی فقط ی کوله پشتی داشتم 

بابا بیا برا اخرین بار تو جهنم همو ببینیم حساب من باهات تموم نشده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بیشتر ببینید
الان رسیدم میخام قرص برنج بخرم خلاص شم

خدا نکنه خودتو دوست داشته باش خدا خیلی خیلی مهربون‌و بزرگه اون چیزهایی میبینه ک‌ما نمیبینیم شاید چند قدم‌با خوشبختی فاصله داشته باشی عزیزم. تو حیفی 

دنبالشم

قرص برنج خیلی بد میشه یکی یکی اعضای بدنت منفجر میشن یه چی دیگه پیدا کن

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
بیشتر ببینید

گذشت و داره میگذره هم ولی قیمتش سفید شدن موهام تو ۱۷٫۱۸ سالگی شد😔قیمتش شد موهایی که ریخت اعصابی که خراب شد و... اما من امیددارم بازم به خدایی که منو افرید چهارسال یه چشم اشک یه چشم خون کاش بشه اون چیزی که میخوام واقعاا خستم🙃

قرص برنج خیلی بد میشه یکی یکی اعضای بدنت منفجر میشن یه چی دیگه پیدا کن

بعد تا بمیره ادم خیلی طول میکشه باور کن تو همون لحظاتت پشیمون میشی ولی هیچ کاری از دست کسی برنمیاد

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

شب نبود روز بود،،،،،تاشب سر بودم نمیدونستم چه به سرم اومده امید داشتم درست شه گذروندم تا شب شد میدونی انگار وسط بیابون بودم یهو دنیا بهم ریخت قلبم مچالههههه شده بود دستام یخ تا صبح گریه کردم تا ۱ماه هرشب ولی ی شب خسته و کوفته انگار مسیر زیادی تنها اومده بودم نشستم واسه آخرین بار گریه کردم باخدام حرف زدم خودمو سپردم بهش و ادامه دادم ........خدااااشاهکارمیکنه درست کرد خیلی خوب چید هنوزم خودمو دستش سپردم که خودش بهترینه 

من تنهایی از پس دنیا برنمیام 

یکی رو می‌خوام که عاشقم باشه پشتم باشه 

کاش خدا اونو بهم بده 

من عاشقشم 

از اون شب سخت ۶ سال میگذره هنوز اون غم هست هنوز داره عذابم میده هنوز هم امید دارم که خدا یه راه حلی بزارن جلوم من که دیگه مغزم نمیکشه

صبحی که خبر فوت برادر جوونم رو دادن حس کردم روح از بدنم رفت بعد از فوت برادرم کلا دیدم به همه چیز تغییر کرد اما با مطالعه و کلی تحقیق  درباره رسالت دنیا و خدا الان به ارامش رسیدم، یه تجربه بد دیگمم بهم خوردن نامزدیم بود که خودم ب هم زدم چون از تحقیر اش و قهراش و بی محلی هاش و خیانتاش و عذاباش خسته شده بودم اونشب حس میکردم دیگه فردا رو نمیبینم انقد فشار روم بود که سکته قلبی کردم تو اوج جوونی اما گذشت و من الان خوشبختم، خدا همسری بهم داده که جبران همه نداشته هام شده، خواستم بگم کم نیارید بجنگید فکر خودکشی نباشید چون معلوم نیس صفحه بعدی زندگیتون چی نوشته شده مثلا اگر من اونشب مرده بودم طعم عشق واقعی رو نمی چشیدم

برای هر مشکلی که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر