2777
2789
عنوان

خیلی ادم بی عقلیم

117 بازدید | 15 پست

اون از جهیزیم که انقدر پول خرج چیزهایی الکی کردم که هیچ استفاده ای نمیشن و هنوز 4 ماه نشده پرت شدن تو سطل اشغال اگه پول اونارو طلا میگرفتم الان این همه بدبخت نبودم

اون از انتخاب های اشتباه گذشتم اون همه زجر و عذابی که به خودم و خانوادم دادم

اینم از این ازدواجم که ترس از رابطه دارم خاک تو سرم من کی میخوام ادم شم مثل بقیه باشم 25 سالمه اندازه 14 ساله ای که ازدواج میکنه موفقه بچم میاره نیستم من ادم به درد نخوریم مثل بقیه نمیتونم باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههه😟

ولی کسی مثل من نبود انقدر خریدم انقدر زیاد از هرچی دوتاش چقدر بی عقل بودم نمیدونستم ادم برا جهیزیه چیز واجب و خوب و به کار میگیره نه مسخره بازی همه رو انداختم دور همه حالم از خودم بهم میخورد با این کارم دیر فهمیدم

ولی کسی مثل من نبود انقدر خریدم انقدر زیاد از هرچی دوتاش چقدر بی عقل بودم نمیدونستم ادم برا جهیزیه چ ...

من وسایلمو ننداختم دور 

فقط وسایل خیلی گرون خریدم از اون میسوزم 

خیلیییی کم همشو شوهرم خرید .الان که فکر میکنم میگم اگه پسر من بود نمیذاشتم همچین دختری وبگیره دیگه خ ...

البته اینم بگم مادر شوهرم حسابی حالم و گرفت کلن بامن اوکی نیست‌ ولی منم کم نمیارم حذفش کردم