خودشون زنگ زدن همه رو دعوت کردن، مارو و مادرشوهرم اینارو، بعد شام سیب زمینی تخم مرغ با سالاد گذاشته بود همین، خیلی تعجب کردم، من بحاطر شکم نرفتما، ولی هرموقع میان من بهترین پذیرایی زو میکنم، اخه سرزده هم نرفتیم خودش دعوت کرد، بازم دستش درد نکنه چی بگم حتما صمیمیتو در نظر گرفته
شما که هر سری کمتر از ۳مدل نمیزارید با چه رویی اینو گذاشته پیش شما
فکر کنم شما گفتید خانوادگی تجملاتی هستند خانواده شوهرتون شاید خواسته لج کنه با مادرشوهرتون یا سادگی رو باب کنه
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وقت کم داشته باشم و غذا پیدا نکنم سالی دوبار میزارم
ولی خوشمزه هم هست ولی برای پذیرایی از مهمون اصلاااا